OANA ZĂVORANU, audiată la poliţie după ce a fost prinsă în FLAGRANT când ŞANTAJA un medic – VIDEO

Oana Zăvoranu a ajuns pe mâna poliţiei. Vedeta a fost prinsă în flagrant în timp ce şantaja un medic care îi pusese silicoane. Oana Zăvoranu îi ceruse medicului 10,000 de euro pentru a nu depune plângere împotriva sa şi pentru a nu vorbi la televizor despre implicarea sa în dosarul silicoanelor, informează România TV. Oana Zăvoranu a fost eliberată sub control judiciar după cinci ore de audieri.

RomaniaTV.net
22 mai 2014, 15:23
OANA ZĂVORANU, audiată la poliţie după ce a fost prinsă în FLAGRANT când ŞANTAJA un medic – VIDEO

UPDATE: Oana Zavoranu a fost eliberata in jurul orei 22:30 sub control judiciar. Ea a plecat de la Sectia de Politie nr. 12 impreuna cu avocatul ei. Vedeta nu a dorit sa faca declaratii si a intrat direct in casa. Le-a spus jurnalistilor ca ii asteapta la viitorul ei eveniment si nu s-a dezlipit de avocatul ei. Avocatul vedeti spune ca tot ce s-a intamplat nu are legatura cu vreun santaj, ci este vorba despre niste bani pe care doctorul Valcu trebuia sa ii plateasca drept despagubire Oanei Zavoranu pentru ca i-ar fi distrus sanii.

 

„Oana a cerut contravaloarea a sase operatii estetice de mare precizie si masura. Din pacate ea a ales o metoda nefericita de intra in sfera ilicitului penal. Avem fotografii clare care arata ca sanii Oanei au fost facuti praf de acest doctor. La acel flagrant, doctorul Marek i-a aruncat plicul Oanei in masina. Poate trebuia sa o asist eu pe Oana la aceasta procedura si nu se intampla ce s-a intamplat”, a spus avocatul Alexandru Murarescu, cel care o reprezinta pe Oana Zavoranu.

Oana Zăvoranu a fost audiată la poliţiştii Secţiei 12 din Bucureşti după ce a fost prinsă în flagrant în timp ce primea 10,000 de euro de la un medic estetician pe care l-ar fi şantajat că depune plângere împotriva sa şi că va face afirmaţii privind implicarea sa în dosarul silicoanelor.

Potrivit biroului de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB), flagrantul a fost efectuat cu asistenţa unui procuror joi după-amiază după ce esteticianul a apelat la anchetatori şi a povestit că Oana Zăvoranu l-a ameninţat că va merge la televiziuni şi va declara că medicul face parte din gruparea acuzată de corupţie în dosarul operaţiilor estetice.

Oana Zăvoranu, primele declaraţii la ieşirea din secţia de Poliţie

Potrivit unor surse judiciare, medicul şantajat ar fi cunoscutul medic de chirurgie plastică Marek Vâlcu.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au dispus pe 27 aprilie arestarea preventivă pentru 30 de zile a trei medici de la Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reconstructivă şi Arsuri din Bucureşti, acuzaţi de corupţie în dosarul operaţiilor estetice.

Medicii, specialişti în chirurgie plastică, reconstructivă şi estetică, ofereau consultaţii pacienţilor care doreau efectuarea unor operaţii estetice, atât în cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, cât şi în cadrul unor clinici private.

În discuţiile purtate, medicii le comunicau pacienţilor că pot opta pentru efectuarea intervenţiei în spitalul public sau într-o clinică privată, prezentându-le avantajele financiare (un preţ mai mic) de care ar fi beneficiat în cazul în care intervenţia s-ar fi realizat într-o unitate spitalicească publică.

Marioara Zăvoranu este în stare de şoc.
„Eu nu cred asa ceva. Cred ca este o făcătură. Oana nu este capabilă de asa ceva. Nu cred. Oana nu este genul asta. Probabil este vorba despre o dispută între medici. Prima dată şi-a făcut operaţia la Marek şi a doua oara la alt medic. Eu nu cred că Oana poate să ceară mită la cineva. La ultima operaţie a fost foarte mulţumită. Eu ca mamă nu pot să cred aşa ceva. Ea n-a făcut în viaţa ei niciun şantaj. Cred că sunt prostii ale medicilor”, a declarat Marioara Zavoranu, mama Oanei Zăvoranu.