Oana Zăvoranu riscă să ajungă după gratii: „A numărat banii”. Filmul flagrantului VIDEO

Oana Zăvoranu a ajuns, joi, pe mâna poliţiei, după ce a fost prinsă în flagrant în timp ce şantaja un medic. La sosirea poliţiştilor, vedeta avea asupra ei 10.000 de euro pe care îi ceruse pentru a face publice informaţii compromiţătoare. A fost audiată circa cinci ore, după care a fost eliberată.     

22 mai 2014, 21:29
Oana Zăvoranu riscă să ajungă după gratii: „A numărat banii”. Filmul flagrantului VIDEO

Oana Zăvoranu a fost audiată cinci ore la secţia 12 de Poliţie pentru acuzaţii de şantaj. Oana Zăvoranu e acuzată că ar fi cerut de la medicul Marek Vâlcu 10.000 de euro. 

Oana Zăvoranu susţine, prin avocatul ei, a vrut să-şi recupereze banii cheltuiti ca urmare a şase operaţii nereuşite. Parchetul are altă viziune, astfel că Oana este cercetată pentru şantaj sub control judiciar. Oana Zăvoranu mai susţine că a uzat de procedura medierii.

„Oana mi-a trimis mai multe sms-uri în ultima săptămână care conţineau mai multe informaţii medicale (…) Nu a fost nicio perioadă de mediere”, a declarat medicul Marek Vâlcu joi seară.

Întrebat dacă Oana Zăvoranu i-a cerut bani, medical Marek Valcu a răspuns: „Să lăsam justiţia să-şi facă treaba, se va vedea în cursul anchetei despre ce e vorba. Nu e vorba de malpraxis, nici că s-a jucat copilul la telefon, nu e vorba despre ceva de genul s-a întâmplat şi hai să uităm. (…) Oana mi-a trimis mai multe sms-uri în ultima săptămână care conţineau mai multe informaţii medicale (…) Nu a fost nicio perioadă de mediere.

Întrebat dacă Oana Zăvoranu a pus mâna pe bani, medicul a răspuns: „I-a numărat”. Oana Zăvoranu a fost prezentă în platoul emisiunii Wowbiz de la Kanal D imediat după ce a ieşit de la Poliţie, unde a prezentat o colecţei de modă deoarece are INTERZIS să vorbescă despre dosar în emisiuni tv, conform uneia dintre condiţiile eliberării sale sub control judiciar.