Oana Zăvoranu rupe tăcerea despre moartea lui Costin Mărculescu: „Avea probleme cu alcoolul. Intrase în nişte conflicte”

Moartea lui Costin Mărculescu a cutremurat întreg showbiz-ul. Bărbatul a fost găsit mort în baie, la trei zile de la tragedie. Deşi multă lume ştia de situaţia în care se afla actorul, puţini au fost cei care vorbeau des cu el. Oana Zăvoranu şi Adriana Bahmuţeanu au făcut declaraţii în exclusivitate despre Costin Mărculescu, la România TV.

RomaniaTV.net
11 iun. 2020, 19:42
Oana Zăvoranu rupe tăcerea despre moartea lui Costin Mărculescu: „Avea probleme cu alcoolul. Intrase în nişte conflicte”

Chiar dacă nu a vorbit recent cu el, Oana Zăvoranu îl cunoştea de foarte mult timp şi ştia şi problemele cu care se confrunta de ceva timp. Vedeta a dezvăluit că avea o dependenţă de alcool, iar asta îi dăuna.

Eu ştiam de problemele lui Costin, nu am vorbit recent cu el, dar ştiam prin ce trece. Lui Costin îi plăcea să fie în centrul atenţiei. Faptul că a rămas fără firmă, agenţia de manechine, l-a marcat foarte tare. El nu mai avea bani. Şi nu mă refer la fiţe, nu avea bani de mâncare, de lumină. Eu îi spuneam mereu să nu mai trăiască în trecut, din amintiri.

Actoria era un subiect sensibil pentru el. Eu cred că din cauza băuturii a avut diverse probleme, intrase în nişte conflicte. Dacă rămâi ancorat în trecut şi te crezi buricul pământului, ai de pierdut. Costin punea totul la suflet, suferea. Eu i-am spus mereu să fie puternic, că e bărbat„, ne-a declarat Oana Zăvoranu.

Citeşte şi: BOMBĂ despre Costin Mărculescu. Decizia ŞOCANTĂ luată de ARTIST înainte de MOARTE

Da, e un fel de blestem în lumea celebrităţilor. Sunt foarte multe persoane publice care sunt singure, depresive şi ascund asta.
Îl ştiu de o viaţă pe Costin. În urmă cu 20 de ani, era într-o perioadă de glorie cu agenţia de manechine. Ori a alunecat şi a căzut în cadă, ori era beat, pentru că nu avea voie să facă baie în cadă, era cardiac. El s-a îngropat în alcool, din cauză că a pierdut tot, casă, iubită, afaceri. Eu am învăţat să trec peste pierderi. Depresivii nu mai răspund des la telefon, se îndepărtează de prieteni şi se izolează„, ne-a mărturisit şi Adriana Bahmuţeanu.

Prima reacţie a lui Pepe după ce a aflat că bunul lui prieten, Costin Mărculescu, a murit

Pepe şi Costin Mărculescu erau foarte buni prieteni și, după cum spune artistul, chiar dacă nu se vedeau foarte des în ultima perioadă, între ei era o relație mai mult decât specială.

Am senzația că nu s-a întâmplat. Pentru mine era mai mult decât un prieten. Nu ne vedeam chiar săptămânal, să zic că făceam grătare des cu el, dar vă zic sincer că atunci când ne întâlneam parcă nici nu ar fi trecut timpul peste noi. Aveam o relație specială.

Nu îmi găsesc cuvintele, vă zic sincer. Nici nu știu ce aș putea să spun… Adică am și eu întrebări cu mine, despre Costin. Mă întreb de ce acum… Mă întreb de ce s-a întâmplat. Sunt foarte îndurerat și în același timp nu îmi vine să cred. Neg să cred că a murit Costin’‘, a mărturisit Pepe pentru Fanatik.ro.

Citeşte şi: BOMBĂ despre Costin Mărculescu. Decizia ŞOCANTĂ luată de ARTIST înainte de MOARTE

Pepe spune că va fi alături de familie cu tot ce are nevoie, inclusiv ajutor financiar, pentru că în astfel de momente rudele actorului au nevoie de sprijin mai mult ca oricând. Persoana care se va ocupa de înmormântarea lui este Mara Bănică, căreia Pepe îi va pune la dispoziție toate lucrurile necesare pentru a-l conduce pe ultimul drum pe actor așa cum se cuvine.