Oana Zăvoranu s-a reprofilat. Ce a ajuns să facă Querida pentru bani. A primit și bacșiș

Oana Zăvoranu s-a reprofilat. Chiar dacă are o clinică o clinică de care se ocupă, Querida a trecut și în online, mai exact pe TikTok, acolo unde se bucură de o comunitate numeroasă, cu care împărtășește multe lucruri.

14 mart. 2023, 14:59
Oana Zăvoranu s-a reprofilat. Ce a ajuns să facă Querida pentru bani. A primit și bacșiș
Oana Zăvoranu s-a reprofilat

Oana Zăvoranu s-a reprofilat. Dacă în televiziune nu și-a mai găsit locul, Oana Zăvoranu a ales să-și țină publicul aproape printr-o altă metodă. Ea face acum live-uri pe platforma TikTok unde primește cadouri virtuale de la fani care se transformă în sume frumoase.

Oana Zăvoranu s-a reprofilat

Vedeta a intrat în live-uri cu diverse personaje cunoscute, printre care Dani Mocanu și Magda Ciumac. Aceste interacțiuni i-au crescut și mai mult popularitatea și cu siguranță a ajuns și ea să câștige, în timp record, sume importante de bani.

Contul ei înregistrează deja sute de mii de abonați, iar clipurile ei sunt în topurile platformei. Mai mult, „cadourile” scumpe specifice acestei platforme curg atunci când intră în live.

Un admirator cu care a intrat în direct, la începuturile sale pe această platformă, i-a mărturisit Oanei că a ajuns să câștige 15 mii de euro pe lună din cadourile pe care le primește de la fani, fapt care probabil că a mobilizat-o și pe divă.

Oana le-a mărturisit fanilor care nu o urmăresc că au ocazia să o vadă în aceste live-uri făcând lucruri inedite. De exemplu, a primit o provocare pe care în mod ciudat a și acceptat-o. Zăvoranca a mers la o benzinărie din Dorobanți și s-a oferit să spele parbrizul unui șofer aflat la pompa de alimentare. Impresionat de hărnicia divei, acesta a recompensat-o pe divă cu 5 lei.

Citește și: Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, în ipostază jenantă. Bărbatul îi cere iertare în genunchi și amenință că se sinucide 

Oana Zăvoranu a dat din nou de necaz

În ultima vreme, s-a confruntat cu multe probleme financiare şi ca şi cum asta nu ar fi fost suficient, s-a despărţit de Alex Ashraf, care se pare că are deja o altă iubită. Acum, casa vedetei a fost scoasă la licitație din cauza datoriilor pe care le-a acumulat până în prezent. Suma pe care vedeta ar datora-o este de 5.200 euro, dar și 6.046,86 de lei cheltuieli de judecată. Potrivit spynews.ro, la jumătatea lunii februarie va avea loc licitaţia. Querida are, însă, nădejde la Dumnezeu.

Scoaterea la licitație a imobilului în care locuiește Oana Zăvoranu vine în urma unui proces pe care aceasta l-a pierdut în urmă cu un an. La momentul respectiv, magistrații au decis faptul că vedeta trebuie să restituie unui bărbat – cu care a încheiat un act notarial prin care s-a împrumutat – suma de doar 5200 de euro și puțin peste 6.000 de ei, cheltuielile de executare silită. La toate acestea, conform anunțului de vânzare, se vor adăuga și penalitățile, dobânzile legale și cheltuielile de judecată și cele de executare până la finalizarea licitației.

N-am murit! Mă confrunt cu probleme grave pe care cu ajutorul bunului Dumnezeu le voi depăși. Așa se întâmplă când taci, crezi în «prietenii» mizere și te lași furat de hoții care strigă «hoții»… sau de «frați și surori», chiar dacă natural nu îi ai. Voi fi mai activă, pentru că am tăcut și am îndurat ca un martir. Adevărul întotdeauna triumfă! Cine crede că denigrând ceea ce iubesc, pe mine și ceea ce am făcut în viața mea fără să iau ceva de la cineva, o să câștige, se înșală amarnic”, a spus vedeta, pe pagina sa de Instagram.