Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, în ipostază jenantă. Bărbatul îi cere iertare în genunchi și amenință că se sinucide

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, în ipostază jenantă. Cei doi s-au despărțit din nou, din aceleași motive ca înainte și anume infidelitatea bărbatului. Au mai fost probleme în paradis, însă ultimele i-au pus capac brunetei.

31 ian. 2023, 08:31
Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, în ipostază jenantă. Bărbatul îi cere iertare în genunchi și amenință că se sinucide
Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, în ipostază jenantă

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, în ipostază jenantă. Recent, a ieșit la iveală o întâmplare ținută departe de ochii curioșilor. Oana  l-a prins pe soțul ei vorbind cu o altă femeie, drept pentru care și-a ieșit din minți și a făcut o criză de gelozie. Momentele de agresiune au fost așa de mari încât s-a sunat la 112, iar la vila vedetei a ajuns poliția.

Citește și: Mesajul controversat postat de Oana Zăvoranu, după scandalul cu soțul: „Pot alege să mă bag în pat cu cine simte sufletul meu, fără să mă prostituez”

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, în ipostază jenantă

Un echipaj a ajuns de urgență, iar autoritățile au constatat că femeia era foarte nervoasă. Ea le-a cerut polițiștilor, în repetate rânduri, să îl scoată pe Alex Ashraf din casă, scrie Spynews.ro, în fața oamenilor legii și a altor șapte persoane: șase prieteni de-ai Oanei și menajera.

Martorii susțin că în momentul cu pricina, Zăvoranca urla din toți rărunchii că vrea ca Alex să plece cât mai repede din casa ei și continua să îi reproșeze că a purtat diverse conversații cu mai multe femei, de-a lungul căsniciei lor minunate.

Tot scandalul a continuat și la televizor. Alex Ashraf plângea și îi spunea Oanei „nu voi renunța la tine”. „Motivul e din cauza curvei ăleia care a ieșit pe post. Acum am ajuns eu să o rănesc pe Oana. A doua oară”, spunea Alex Ashraf, care avea și un mesaj pentru toți bărbații care ar putea să facă coadă la ușa Oanei, ca să o cucerească acum că s-au despărțit: „Oana, te iubesc! Nu renunț la tine!”.