Oana Zăvoranu, schimbare radicală de atitudine faţă de moartea mamei ei. Nimeni nu se mai aştepta la asta

După ce vineri a şocat o ţară întreagă cu declaraţiile cutremurătoare despre dreptatea făcută de Dumnezeu prin moartea Mărioarei Zăvoranu, Oana Zăvoranu declară acum că şi-a iubit mama şi că a iertat-o. Totul, după ce vedeta a aflat că mama ei s-a spovedit înainte să moară şi că şi-a cerut scuze pentru ce i-a făcut Oanei.

18 apr. 2015, 05:39
Oana Zăvoranu, schimbare radicală de atitudine faţă de moartea mamei ei. Nimeni nu se mai aştepta la asta

Mama Oanei Zăvoranu a murit vineri dimineaţă la spitalul Fundeni, după trei luni de suferinţă. Mărioara Zăvoranu suferise o operaţie complicată la rinichi, iar joi intrase în comă. Ştirea decesului Marioarei Zavoranu a fulgerat intreg showbiz-ul romanesc. Femeia s-a stins din viata in plin scandal cu Oana pe avere.

„Fiind un preot acolo si-a cerut iertare pentru tot raul care mi l-a facut. Astazi, fara sa stiu, am aflat. Dupa, mi-am cerut si eu iertare de la ea si am zis ca mi-as fi dorit foarte mult sa ma iubeasca. Este greu de explicat cum se simte un copil care nu si-a putut strânge în braţe taţii înainte de moarte şi nici mama, care nu a dorit-o si nu a iubit-o sau care in felul ei a iubit-o, dar care eu in felul meu am iubit-o. Regret ca nici macar ultima data când m-a vazut nu a putut sa ma iubeasca. As fi vrut sa ii spun ca o iubesc, dar nu m-a lasat”, a spus Oana Zăvoranu.

„Am crezut ca macar o data va pune banii inaintea sentimentelor. Mi-as fi dorit cind m-a vazut sa intinda bratele spre mine. O luam in brate si o pupam ca nu stiu sa fiu ranchiunoasa. Acum sunt foarte confuză cu ce o să fac”, a mai spus vedeta.

Marioara Zăvoranu a murit vineri dimineaţa în urma unei grele suferinţe, scrie spynews.ro. Ea a încetat din viaţă ăîn jurul orei 9:30, la Spitalul Fundeni din Capitală, deşi medicii au încercat să o resusciteze timp de două ore.

Citeşte şi MARIOARA ZĂVORANU a murit vineri dimineaţă. Care a fost CAUZA OFICIALĂ a morţii

Mama Marioarei Zăvoranu, Anghelina Raiciu, a aflat tragica veste. Potrivit surselor noastre, Anghelina Raiciu este devastată de durere şi plânge încontinuu. Vestea a cutremurat-o atât de tare că Anghelina Raiciu stă în pat şi boceşte fără oprire.

Citeşte şi BOMBĂ. Ce a descoperit Oana în geanta Marioarei Zăvoranu, la scurt timp după ce aceasta a murit FOTO

Despre Anghelina Raiciu s-a spus că ar fi abandonat-o în tren pe fiica sa. Cu toate acestea, femeia a mărturisit, într-un interviu la emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1, că nu a lăsat-o în tren, ci a dat-o spre înfiere unchiului bărbatului cu care a făcut-o pe Mărioara.