Oana Zăvoranu, primele declarații după despărțire: „Alex Ashraf, știi că ești inima mea, da?”

Oana Zăvoranu, primele declarații după despărțire. În urmă cu câteva zile, Alex Ashraf a fost fotografiat în compania unei femei, care nu era soția lui. Se pare că cei doi s-ar fi despărțit, iar acum, vedeta a vorbit prima dată despre acest lucru.

27 ian. 2023, 17:35
Oana Zăvoranu, primele declarații după despărțire: „Alex Ashraf, știi că ești inima mea, da?”
Oana Zăvoranu, primele declarații după despărțire

Oana Zăvoranu, primele declarații după despărțire. Chiar dacă toată lumea se aștepta ca vedeta să declanșeze un război în toată regula după imaginile apărute în presă, iată că lucrurile nu au stat deloc așa, ci din contră.

Citește și: Oana Zăvoranu a intrat peste Cove în casă și aproape l-a bătut: „Când a scăpat, a luat-o la fugă”

Oana Zăvoranu, primele declarații după despărțire

Oana Zăvoranu pare mai degrabă împăciuitoare, dispusă să treacă peste infidelitatea soțului ei. Ea și-a mărturisit dragostea pe care i-o poartă lui Alex Ashraf într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare.

Vă pup și vă iubesc și să nu mă credeți decât pe mine! Alex Ashraf, știi că ești inima mea, da? Just the two of us (n.r. doar noi doi)”, a scris Oana Zăvoranu, într-o postare pe Instagram.

Oana Zăvoranu are tot mai multe probleme, a fost cerut falimentul pentru o datorie de aproximativ 700.000 de lei. În primul an, cei doi au rămas cu datorii. Al doilea an părea că se anunță unul mai bun și lucrurile intrau pe un făgaș normal, dar ulterior lucrurile s-au complicat.

În momentul de față, clicina One Life SRL este în pragul falimentului, conform cancan.ro. S-au strâns multe datorii , iar unul dintre parteneri a cerut, în instanță, deschiderea falimentului. Se vorbește de o sumă de 700.000 de lei, pe care One Life SRL o are de virat către Chimet Trade SRL.

Noi am cerut falimentul, are să ne dea aproximativ 700.000 de lei, bani datorați pentru perioada 2020-2021, în mare parte sunt din ultimul an. Eu am mai avut cu ea un proces, cu niște bani împrumutați. Procesul acela s-a câștigat acum câteva luni. Am și executat-o, i-am blocat conturile, am recuperat banii”, a spus Horia Vlădescu, reprezentantul Chimet, potrivit sursei menționate anterior.