Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au împăcat. Cum au fost surprinși cei doi, după ce s-a zvonit că divorțează

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au fost surprinși în ipostaze romantice, după ce s-a zvonit că se află în pragul divorțului.

08 mai 2023, 12:57
Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au împăcat. Cum au fost surprinși cei doi, după ce s-a zvonit că divorțează
Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, din nou împreună

După ce s-a spus că vor divorța, Oana Zăvoranu și partenerul ei, Alex Ashraf, au fost surprinși împreună și par mai fericiți ca oricând. Cei doi au putut fi văzuți în ipostaze romantice.

Cei doi sunt din nou împreună, iar paparazii spynews.ro i-au fotografiat pe aceștia într-un mod inedit. Aceștia au petrecut alături de prieteni la un restaurant din zona Nordului din București. Aceștia au vorbit ore în șir, timp în care Oana Zăvoranu a fost foarte atentă la discuție.

Citește și: Andreea Bănică a făcut-o praf pe Oana Zăvoranu, după ce Querida i-a cerut scuze că a jignit-o. Vorbe grele ale artistei

La un moment dat, Ashraf s-a ridicat alături de o prietenă și a condus-o pe aceasta în parcarea restaurantului, unde i-a dat niște lucruri din mașină și au așeptat ca acesteia să îi vină mașina comandată. Apoi, soțul vedetei s-a întors la masă.

La masa lor a venit o ospătăriță care i-a prezentat Oanei Zăvoranu o tavă plină de prăjituri, explicându-i câte ceva despre fiecare desert. Aproape de închiderea localului, aceștia au ieșit din restaurant și au stat la povești în parcare, apoi au plecat.

Citește și: Oana Zăvoranu refuzată de Pro TV pentru că era „bătrână”. În ce serial trebuia să joace: „Nu s-a putut”

Alex Ashraf, gest romantic pentru Oana Zăvoranu

Pentru că este un gentleman, la plecare, bărbatul s-a dus prima dată să îi deschidă ușa soției sale, după care s-a urcat la volan și au plecat spre casă.