Oana Zăvoranu şi vrăjitoarele, STENOGRAME INCENDIARE. Cum a rămas fără bani, casă şi maşină VIDEO

A inceput numaratoarea inversa pentru aflarea pedepselor pe care le vor primi vrajitoarele Oanei Zavoranu. La mai bine de trei ani de cand a trecut prin cea mai neagra perioada a vietii sale, Zavo se va simti in sfarsit razbunata pentru umilintele la care a fost supusa. Cu doar doua zile inainte de aflarea sentintelor, România TV a prezentat stenogramele bomba dintre membrii clanului vrajitoarelor care au lasat-o pe Zavo leftera.

RomaniaTV.net
15 feb. 2015, 21:21
Oana Zăvoranu şi vrăjitoarele, STENOGRAME INCENDIARE. Cum a rămas fără bani, casă şi maşină VIDEO

Oana Zavoranu mai are doar un pas pana la stabilirea pedepselor pentru reteaua vrajitoarelor care au escrocat-o, lasand-o fara sute de mii de euro si bunuri, precum un apartament sau o masina. Stenogramele bomba dintre membrii retelei spun clar ca acestia profitau la maximum de naivitatea Oanei, ba mai mult o si batjocoreau.

Cosmarul a inceput pentru Zavo imediat dupa despartirea de Pepe, cautandu-si alinarea in vrajelile vrajitoarelor. Oana ar fi vrut s-o omoare pe Marioara prin practici oculte sau sa-l aduca pe Pepe inapoi prin aceleasi metode neortodoxe. Pretul acestor lucrari imaginare au lasat-o pe Zavo leftera.

Cele doua vrajitoare descoperise draci in teava de esapament a masinii de lux condusa de Zavo, drept pentru care le-a lasat-o, cu tot cu acte, sa-i descante. Dupa ce Oana a ajuns la fundul sacului cu sute de mii de euro, vrajitoarele au scos-o in continuare datoare. Drept pentru care au vrajit-o astfel incat s-o deposedeze si de apartamentul din Dorobanti.

Melisa i-a gasit numaidecat comparator din familie. I-a facilitat o intalnire cu Buzea Craiff, zis si Manix. Nimeni altul decat concubinul vrajitoarei Mihaela Minca, sora Melisei. Paparazzi cancan.ro au filmat-o si de aceasta data in compania lui Manix plimband dosarul cu actele casei la notariat. Pe fir, insa, au intrat si alti parteneri de afaceri ai vrajitoarelor, respectiv camatarii care planuiau s-o deposedeze de imobil ca la carte. Stenogramele dintre acestia sunt probele pe care Oana Zavoranu le considera asul din maneca in procesul cu acestia.

O serie de convorbiri intre vrajitoarea Melisa si Mihaela Minca, concubina lui Buzea Craif, dovedesc clar sumele pe care le-au obtinut de la Oana Zavoranu.

MINCA MIHAELA- Tu eşti?
MELISSA -Fă ce ai făcut, m-ai dat dracului de dimineaţă. Alege-s-ar praful de tine.
MINCA MIHAELA-De tine!
MELISSA Tu m-ai băgat pe mine la pagubă, la pierdere, te-a adus Dumnezeu să suporţi pentru că m-ai băgat la pagubă.
MINCA MIHAELA- Cum?
MELISSA – De ce nu mi-ai spus şi mie ca o soră adevărată, soro, dacă ei au luat după urma ta 120.000 euro, şi pe maşină 40.000 euro, cum de eşti nebună să le dai şi apartamentul şi să nu iei nimic; din 200.000 euro luaţi de mâna mea de la Oana eu nu am rămas decât cu aurul. Pur şi simplu mi i-au luat cu japca din mână şi nu mi-au dat nimic.
MINCA MIHAELA- Şi acum ce vrei?
MELISSA -Ma-i pus de-am dat şi apartamentul şi şi-a luat Remus Mincă altă maşină de 30.000 euro.
MINCA MIHAELA- Fă, ai vreo noutate pentru că acuma sunt foarte supărată.
MELISSA -Dacă ai ştiut de ce nu mi-ai spus Fă, să nu faci vreo greşeală, că a luat după urma ta 160.000 euro!”
MINCA MIHAELA- Şi acuma ce au zis, că nu-ţi dă nimic?
MELISSA- Normal.
MINCA MIHAELA- Şi cu mine ce ai? Tu crezi că eu stau să-ţi dezbat ţie problemele?
MELISSA- Normal, că tu m-ai băgat la GLOABĂ.
MINCA MIHAELA- Du-te dracul că nu te-am băgat eu.
MELISSA- Din cauza ta am ajuns aici.
MINCA MIHAELA- Băgate-ar dumnezeu în pământ.

Amb: Partizan – Banii (scoate portofelul… si inelul… )

MINCA MIHAELA -Aşa a spus că din cauza banilor de la VANESSA, suntem executaţi toţi 4 din familie.
MELISSA- Le-am băgat eu 200.000 euro în familie. Am luat ceva din 200.000 de euro? Nimic. – spune-mi şi mie. Din 200.000 euro – 120, plus 30, plus maşina, din 250.000 care i-am luat de la Oana Zăvoranu, eu personal dacă m-am ales cu ceva.
MINCA MIHAELA -Asta e.
MELISSA-Cine a mai făcut ce-am făcut eu? Să-i dau lor acolo?Şi vrea să mai dau şi aurul. Dacă mai zice vorba asta odată, istorie fac.
MINCA MIHAELA -M-a sunat de la Antena 1 că vine: la Brăţara a venit Realitatea că a făcut reuniunea descântătoarelor pentru parlamentari.
MELISSA -Cine? …Realitatea si mai cine?
MINCA MIHAELA -Antena 1, poate ne mai sună cineva. Să vii.
MELISSA -Nu.
MINCA MIHAELA -De ce?
MELISSA -Nu vreau să vin.
MINCA MIHAELA -Hai fată că a zis clar, e reuniunea descântătoarelor.
MELISSA -Nu mă bag, pentru că mă vede vagaboanda aia de Zavoranu.
MINCA MIHAELA -Aoleo!

Asa-zisa vrajitoare Vanessa era atat de ingaduitoare cu Oana Zavoranu incat i-a facut descantece si pe datorie. Intr-o chitanta scrisa de mana si semnata de Zavo, aceasta marturisea c-o va remunera pentru prestatie dupa propriile considerente. Pe hartia datata in ziua de 19 august Oana mai spunea ca isi va achita datoria doar dupa ce i se vor implini cerintele.

„Eu, Oana Ioana Zavoranu, nu am posibilitatea sa platesc acum acest ritual al vrajitoarei Vanessa, dar dupa ce voi fi linistita si voi avea succes si dorintele si cerintele implinite, promit ca ma voi achita de Vanessa dupa considerentele mele. E adevarat ca pana acum nu am platit-o deloc pe Vanessa dar ca o voi recompensa pentru binele facut”, scria în chitanţă.

Si in fata anchetatorilor, Oana a marturisit ca i-ar fi inmanat personal Vanessei o suma derizorie. Insa, Vanessa a recunoscut in repetate randuri ca a primit de la Oana 4500 de lei si ca nici nu poate fi vorba de sute de mii de euroasa cum e acuzata de Zavo.