Oana Zăvoranu va avea propria televiziune, finanţată chiar de mama ei

Mărioara Zăvoranu nu se uită la bani când vine vorba de fericirea unicului său copil. Din 2011 până acum, Mărioara a cheltuit peste un milion de euro pentru a-i satisface toate mofturile Oanei. Acum, ea e pregătită să mai cheltuiască încă un milion de euro pentru a-i deschide Oanei propriul post de televiziune, dar şi pentru a o sprijini financiar în alte două mari proiecte.

RomaniaTV.net
05 mai 2014, 06:04
Oana Zăvoranu va avea propria televiziune, finanţată chiar de mama ei

După ce s-au certat ani la rând, Oana Zăvoranu şi mama ei au îngropat securea războiului şi s-au împăcat. Au luat această decizie şi din cauza situaţiei dificile în care se aflau amândouă. Oana era prospăt divorţată şi intrase în depresie, iar Mărioara era ţintuită la pat de o boală de inimă.

Oana a trecut atunci peste toate neînţelegerile pe care le avea cu mama ei şi a decis să îi poarte de grijă.

După ce s-a pus din nou pe picioare, Mărioara Zăvoranu i-a întors favoarea fiicei sale. Imediat ce s-a externat din spital, i-a făcut cadou o maşină de lux în valoare de 60.000 de euro.

Mărioara a început apoi să îi sponsorizeze Oanei fiecare excursie, petrecere sau ieşire în oraş. Potrivit Libertatea, în total Mărioara ar fi investit în fiica ei în ultimii trei ani peste un milion de euro.

Acum, Mărioara e pregătită să bage bani nu numai în mofturile fiicei sale, ci şi în cariera acesteia. Ea s-a gândit să îi facă Oanei propriul post TV, în care va investi suma de 400.000 de euro.

Iar investiţiile în cariera „Queridei” nu se opresc aici. Mărioara vrea să folosească 500.000 de euro pentru un film despre viaţa familiei Zăvoranu, dar şi alte 100.000 de euro pentru linia vestimentară pe care Oana visează să o creeze de ani de zile.

Mărioara Zăvoranu are o avere care se ridică la peste 40 de milioane de euro.