Oana Zăvoranu, vorbele pe care le va regreta o viaţă: „Asta nu e mama mea! Sunaţi-mă când CRAPĂ!”

Oana Zăvoranu a refuzat să creadă că Mărioara Zăvoranu era în comă, joi seară, cu câteva ore înainte ca mama sa să moară. Mai mult, vedeta TV a avut din nou doar vorbe grele la adresa femeii care i-a dat viaţă.

RomaniaTV.net
17 apr. 2015, 09:13
Oana Zăvoranu, vorbele pe care le va regreta o viaţă: „Asta nu e mama mea! Sunaţi-mă când CRAPĂ!”

Oana Zăvoranu a reacţionat într-un mod surprinzător după ce s-a anunţat că Mărioara Zăvranu, mama ei, a intrat în comă. Vedeta a refuzat să creadă că starea ei s-a agravat şi a crezut că totul este un plan diabolic pus la cale de cea care i-a dat viaţă şi pe care refuza să o mai considere mama ei.

Nu cred în nicio comă, în nicio bazaconie! Acest spital este blestemat pentru mine, pentru că tatăl meu a ieşit cu picioarele înainte, operat de această somitate. De trei zile trebuie să pară incoerentă, în comă, ca să mai prostim populaţia. Am arătat deja şi mă plictiseşte subiectul comei, subiectul vomei. Eu nu am dat interviuri când am fost în comă. Astea sunt nişte minciuni şi dacă mai există prosti care să mai creadă, le urez că fie proşti în continuare. Eu sunt orfană. Asta nu e mama mea! Pentru că o mamă nu se poartă aşa. Nu a fost nici mama gemenelor moarte în cutremurul din ’77. (…) Sunaţi-mă când a crăpat!”, a spus Oana Zăvoranu, contactată de spynews.ro, pentru a comenta agravarea stării mamei sale, joi seară.

Mărioara Zăvoranu a murit vineri dimineaţă, în jurul orei 9.30. Mama Oanei Zăvoranu intrase în comă joi seară, iar vineri dimineaţă starea sa s-a deteriorat, iar inima i-a cedat. Medicii au încercat timp de două ore să o resusciteze, însă eforturile lor au fost în zadar.