Mihai Mitoșeru s-a iubit cu Oana Zăvoranu. Prezentatorul a dezvăluit motivul despărțirii: „O iubesc și acum, din păcate n-am putut rămâne împreună”

Mihai Mitoșeru s-a iubit cu Oana Zăvoranu. Puțini își aduc aminte faptul că prezentatorul și actrița au avut o relație în urmă cu mai bine de 20 de ani, înainte ca ea să se căsătorească cu Pepe. Recent, Mitoșeru a spus adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Oana.

11 apr. 2024, 14:39
Mihai Mitoșeru s-a iubit cu Oana Zăvoranu. Prezentatorul a dezvăluit motivul despărțirii: „O iubesc și acum, din păcate n-am putut rămâne împreună”
Mihai Mitoșeru s-a iubit cu Oana Zăvoranu

Mihai Mitoșeru s-a iubit cu Oana Zăvoranu. Prezentatorul a vorbit recent despre relația sa cu Oana Zăvoranu, dezvăluind că, deși nu mai țin legătura constantă, ea va rămâne mereu o persoană importantă în viața lui.

Citește și: Cu ce se ocupă și cât încasează Mihai Mitoșeru după ce a rămas fără emisiunea de la Kanal D. Activitatea care îi aduce o mie de euro pentru o singură zi

Mihai Mitoșeru s-a iubit cu Oana Zăvoranu

Nu mai țin legătura cu Oana Zăvoranu. Ne-am cunoscut demult, când ea făcea o emisiune la TVR 2, iar eu prezentam un fel de stand-up comedy cu Duban. M-am împrietenit cu Oana, o fată foarte mișto. O iubesc și acum, din păcate amândoi știm că n-am fi putut rămâne împreună, pentru că amândoi suntem puternici și ne-am fi călcat pe coadă„, a povestit Mitoșeru în podcastul „Ameritat cu Nasrin”.

Mitoșeru a descris-o pe Oana ca fiind o „fată carismatică și deșteaptă” și a mărturisit că „făceau o partidă bună”. Deși relația lor romantică nu a durat, cei doi au rămas prieteni.

Am rămas prieteni pe viață. Am fost la ziua ei și oamenii de acolo știau că piesa noastră este Ochii tăi, așa că au pus-o. A venit Oana și mi-a spus, dar nu era cazul. Iubitul ei a înțeles, a fost foarte simpatic„, a spus Mitoșeru.

Dorința cea mai mare a lui Mihai Mitoșeru de la viitoarea iubită

Vedeta Kanal D a vorbit despre cea mai mare dorință a lui, și anume, să iubească. Și, chiar dacă s-a tot discutat în ultima vreme de o relație, Mitoșeru nu spune că ar fi ceva foarte serios, încă.

Nu mai este cazul să vorbesc despre fosta mea soție, pentru ca au trecut cinci ani de când am divorțat. Bineînțeles că îmi doresc o relație. Îmi doresc să am pe cineva, să o iubesc, să mă iubească. Nu este normal să trăim singuri”, a spus Mihai Mitoșeru.

Cu toate acestea, Mihai Mitoșeru a susținut că în aceste momente nu mai visează la ”zeițe”. Prezentatorul vrea, cu maturitatea la care a ajuns după experiențele anterioare, să se bucure de liniște, de normalitate.

Femeia perfectă, bărbatul perfect, omul perfect nu există. Îmi doresc o femeie normală, cea care sa fie pentru mine”, a mai dezvăluit Mihai Mitoșeru.