Obama, întâlnire istorică cu Papa: Vezi incidentul care i-a făcut pe amândoi să izbucnească în râs VIDEO

Moment istoric la Vatican, unde preşedintele Statelor Unite a fost primit de Papa Francisc. A fost prima întrevedere a celor doi mari lideri ai lumii. Suveranul pontif şi şeful Casei albe au făcut schimb de cadouri, moment marcat şi de un incident.

RomaniaTV.net
27 mart. 2014, 15:05
Obama, întâlnire istorică cu Papa: Vezi incidentul care i-a făcut pe amândoi să izbucnească în râs VIDEO

Moment stânjenitor la Vatican, unde cutia cu medaliile dăruite de Papă lui Barack Obama a căzut pe jos. Barack Obama şi Papa au râs, iar asistenţii papei s-au grăbit să pună totul la loc.

Preşedintele Barack Obama a fost primit la Vatican de Papa Francisc, aceasta fiind prima întrevedere a celor doi lideri.

Preşedintele Statelor Unite a petrecut 50 de minute cu Suveranul Pontif. Şeful Casei Albe este un mare admirator al Papei Francisc, cu care împărtăşeşte aceleaşi idei, mai ales pe plan social.

Liderul de la Casa Albă a sosit miercuri seară la Roma, în cadrul turneului său european, marcat de criza ucraineană.

După întâlnirea cu Papa, Barack Obama a avut o întrevedere cu preşedintele Giorgio Napolitano, iar următorul pe agendă este premierul, Matteo Renzi.

Va urma o vizită privată la Collosseum. Potrivit presei internaţionale, este posibil ca lui Barack Obama să i se alăture şi familia, în timpul vizitei la Roma, care se încheie vineri.

Soţia, Michelle, şi cele două fiice, au fost în China, într-o vizită de o săptămână.