Obama, GAFĂ URIAŞĂ la summitul G8. A confundat un ministru cu un cântăreţ CELEBRU

Publicat: Joi, 20 Iunie 2013 15:40 // Actualizat: Joi, 20 Iunie 2013 16:40 // Sursa: Agerpres

Preşedintele american Barack Obama a comis o gafă în timpul summitului G8 din Irlanda când i s-a adresat de mai multe ori ministrului britanic al finanţelor, George Osborne, cu numele de "Jeffrey", confundându-l se pare pe oficialul britanic cu un cântăreţ de muzică soul.

De trei ori, Barack Obama a afirmat că este de acord cu "Jeffrey" în timpul expunerii unui plan de combatere a evaziunii fiscale prezentat de George Osborne, la summit-ul G8 de la începutul acestei săptămâni, lăsându-l pe ministrul britanic vizibil stânjenit.

După ce şi-a dat seama de greşeala făcută, preşedintele american i-a cerut scuze ministrului, în vârstă de 42 de ani: "Îmi pare rău, prietene. Trebuie să fi greşit din cauza cântăreţului meu preferat de R&B" Jeffrey Osborne, un cântăreţ de culoare american în vârstă de 65 de ani, a afirmat Barack Obama, au relatat ziarele britanice The Sun şi Financial Times.

Potrivit unui martor citat de tabloidul britanic, "Osborne părea foarte supărat". 'Prima dată când Obama a greşit, nu i-a picat bine, însă când a continuat să repete aceeaşi greşeală (...) a devenit cu adevărat jenant', a spus el.

Având un adevărat simţ al umorului, adevăratul Jeffrey Osborne s-a declarat "încântat" când a auzit despre această confuzie: "Nu ştiam că preşedintele Obama este aşa un fan încât să-l numească pe ministrul britanic Jeffrey Osborne", a afirmat el joi pentru Sky News.George Osborne

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8746
RON
29 Oct
noapte 10 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H