Obama glumeşte pe seama lui Putin în faţa jurnaliştilor VIDEO

Orator desăvârşit, Barack Obama a făcut un adevărat tur de forţă şi a glumit pe seama sa, dar şi a jurnaliştilor şi a politicienilor. Unul dintre cele mai amuzante momente a fost cel dedicat lui... Vladimir Putin!

RomaniaTV.net
04 mai 2014, 11:53
Obama glumeşte pe seama lui Putin în faţa jurnaliştilor VIDEO

Cu ocazia dineului tradiţional organizat de asociaţia jurnaliştilor acreditaţi la Casa Albă, preşedintele american Barack Obama a făcut glume pe seama preşedintelui rus Vladimir Putin.

„Anul acesta, mi-am promis să folosesc mai multe acţiuni concrete, fără aprobarea Congresului. Criticii mei numesc asta preşedinţie imperială. Adevărul e că mă duc în fiecare zi la birou şi îmi fac treaba. Avem şi o poză cu asta….”

Citeşte şi Preşedintele Obama, întrebat dacă l-ar salva de la înec pe Putin. Află ce a răspuns

Cred că ar fi apreciată o abordare mai dură, dacă ne gândim că noul model conservator este nimeni altul decât Vladimir Putin. Anul trecut, Pat Buchanan a spus că Putin va lua sigur Premiul Nobel pentru Pace. El a zis asta. Acum ştiu că e o nebunie, dar, să fiu sincer, premiile astea se dau oricui în zilele astea. Era posibil, potrivit România TV.

Şi nu doar Pat, Rudy Giuliani a spus că Putin este un lider adevărat. Mike Huckabee şi Shawn Hannity au tot vorbit de pieptul lui dezgolit, ceea ce e cam ciudat….  Uitaţi-vă! Au vorbit mult de asta.