Obama s-a lăudat în faţa lui Park Geun-hye că stăpâneşte dansul „Gangnam Style”

Preşedintele Statelor Unite Barack Obama s-a lăudat marţi că stăpâneşte dansul "Gangnam Style", popularizat de cântăreţul sud-coreean Psy, într-o conferinţă de presă comună cu preşedinta sud-coreeană Park Geun-hye, relatează AFP.

RomaniaTV.net
08 mai 2013, 05:21
Obama s-a lăudat în faţa lui Park Geun-hye că stăpâneşte dansul „Gangnam Style”

„În întreaga lume, oamenii sunt antrenaţi de cultura coreeană, (de) valul coreean”, a declarat Obama, după ce a salutat „progresele extraordinare” înregistrate la Seul în domeniile politic şi economic, în ultimele decenii.

„Iar aşa cum i-am spus preşedintei Park (Park Geun-hye), fiicele mele m-au învăţat (să dansez) mai degrabă bine «Gangnam Style»”, a adăugat Obama, provocând râsete în audienţă. Fiicele lui Obama, Sasha şi Malia, au 11 şi, respectiv, 14 ani.

Citeşte şi Glumele lui Obama: Băieţi, după patru ani şi jumătate, cât de jos să mai cobor? VIDEO

Psy, pe care îl cheamă de fapt Park Jae-sang, a făcut muzica sud-coreeană celebră în întreaga lume, în 2012, prin cântecul „Gangnam Style”, al cărui clip, în care apare dansând, a înregistrat un record pe site-ul de partajare a clipurilor video YouTube, cu aproape 1,6 miliarde de accesări.

În ziua realegerii sale, pe 6 noiembrie 2012, Obama declara pentru un post de radio că tocmai a descoperit această coregrafie.

Citeşte şi Barack Obama a dat în mintea copiilor. Dacă fiicele sale se tatuează, el va face acelaşi lucru

„Cred că pot să dansez aşa. Dar nu ştiu dacă balurile de învestire vor fi cel mai bun moment să mă lansez (…). Poate că o voi face în privat pentru Michelle”, Prima Doamnă, spunea el în glumă.