Bianca Brad a presimţit moartea fiicei ei. „Am ştiut că va pleca acolo sus!”

Bianca Brad a vorbit despre cel mai dureros moment pe care l-a trăit, pierderea fiicei sale chiar la naştere. Ulterior, vedeta  a aflat că suferă de o boală grea, iar apoi au urmat ani de tratamente și spitale pentru a se vindera.

10 iul. 2023, 10:30
Bianca Brad a presimţit moartea fiicei ei. „Am ştiut că va pleca acolo sus!”
Bianca Brad a presimţit moartea fiicei ei. "Am ştiut că va pleca acolo sus!"

Bianca Brad a presimţit moartea fiicei ei. „Am ştiut că va pleca acolo sus!” Fosta Miss România a decis să se retragă din lumina reflectoarelor în urmă cu mai mulți ani. Acum 16 ani, vedeta și-a pierdut fiica la naștere. Bianca Brad a mărturisit că din această cauză, s-a gândit de foarte multe ori să-și încheie socotelile cu viața, însă a reușit ușor, ușor să se pună pe picioare.

Citeşte şi: Cine este şi cu ce se ocupă soţul prezentatoarei de ştiri Lavinia Petrea. Ce diferenţă de vârstă este între cei doi

„Au trecut foarte repede acești 16 ani, despre care, uitându-mă în urmă, pot spune că au fost extrem de grei, de mă mir că mai sunt pe aici, pentru că nu doar o dată m-am gândit să îmi închei socotelile cu viața. Numele asociației sună precum numele fetiței mele, dar, de fapt, este abrevierea de la E(ternul) M(iracol) M(aterna) A(linare), pentru că mi s-a părut prea mult să pun numele ei. Deși am înființat asociația în memoria și datorită fetiței mele, am vrut să aibă o denumire care să conțină un mesaj reprezentativ pentru misiunea sa – aceea de a aduce alinare părinților îndoliați… acea alinare pe care o poate oferi doar o mamă care te înțelege mai bine decât oricine altcineva. Și, într-adevăr, asta a făcut și face EMMA”, a mărturisit Bianca Brad pentru Viva!.

Citeşte şi: Ce face acum Radu Coşarcă, fostul prezentator de la Antena 1. Conduce o companie cu rezultate fabuloase!

Bianca Brad a dezvăluit că a primit un semn de la fiica sa, chiar atunci când era însărcinată. Într-una dintre ecografii, a observat că fiica sa, Emma, își ținea degetul arătător orientat în sus, ceea ce a făcut-o ulterior să se gândească la faptul că voia să îi transmită un mesaj: „Apropo de Emma, am primit un semn chiar de la ea, când eram însărcinată în lună mare. La unul dintre controale, la ecografie, medicul a surprins și mi-a și dat, la final, o poză cu mânuța ei având degetul arătător îndreptat în sus. Îmi amintesc cum mi-a înghețat sufletul când am văzut imaginea și, instantaneu, am știut că va pleca acolo sus, iar micuța mea mi-a spus, prin acel semn, ca să mă pregătească. Dar nu am vrut să cred”.