Obiceiuri care te menţin tânăr şi sănătos

Pentru a fi sănătos nu trebuie decât să urmezi nişte reguli clare. Nu poţi face compromisuri când este vorba despre sănătatea ta. Iată o colecţie de obiceiuri şi de sfaturi despre sănătate care te vor menţine tânăr şi plin de viaţă.

RomaniaTV.net
08 iul. 2012, 12:20
Obiceiuri care te menţin tânăr şi sănătos

Când e vorba despre sănătate şi tinereţe, spirulina e aliatul. Spirulina constituie, realmente, o sursă unică de oligoelemente şi de acizi graşi esenţiali, ale căror proprietăţi în prevenirea îmbătrânirii nu mai trebuie demonstrate. Rezultatul: o cură cu spirulină(capsule) aduce un surplus de tonus şi de vitalitate.

Limitează consumul de carne ca să te bucuri de sănătate

De aproape 50 de ani, studiile epidemiologice atrag atenția oamenilor de știința asupra anumitor patologii cronice asociate consumului de carne. La modul ideal, un adult n-ar trebui să ingereze mai mult de 120 g de carne de vită pe săptămână.

Curăță tastatura calculatorului ca să te bucuri de sănătate

Bacteriologii de la Universitatea din Arizona au constatat că tastatura calculatorului conține – în medie – 25.000 de germeni microbieni, de 300 de ori mai mult decât colacul toaletei de la o instituție publică.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro.