Obiceiuri pe care le ai în viaţa de zi cu zi şi care nu te lasă să slăbeşti

Atunci când faci orice pentru a obţine o talie de invidiat, dar rezultatele întârzie să apară este cazul să faci o scurtă analiză a obiceiurilor "nocive" pe care le perpetuezi inconştient în fiecare zi.

RomaniaTV.net
29 nov. 2013, 09:42
Obiceiuri pe care le ai în viaţa de zi cu zi şi care nu te lasă să slăbeşti

Probabil ca mananci seara tarziu sau nu mananci deloc, bei cine stie ce lichide sau nu dormi suficient.

Citeşte şi De ce NU SLĂBIM cu unele diete. ADEVĂRATELE MOTIVE pentru care nu funcţionează

Oricare ar fi motivul, iata mai jos 7 obiceiuri pe care le ai in viata de zi cu zi si care nu te lasa sa dai jos kilogramele in plus.

1. Sari peste micul dejun

Este una dintre cele mai mari greseli pe care le poti face. Fie ca niciodata nu ai timp suficient sau crezi ca este o metoda prin care mai reduci numarul de calorii, faptul ca sari peste masa de dimineata nu face decat sa iti provoace senzatia de foame pe parcursul zilei. Iar asta inseamna ca vei fi tentata sa mananci mai mult.

Citeşte şi Cele mai sănătoase alimente pentru micul dejun

Cel mai bine este sa consumi un mic dejun bogat in fibre si proteine, in acest fel vei putea sa reduci nevoia de gustari si iti vei mentine silueta.

2. Consumi dulciuri din comert

Dezavantajul major al dulciurilor din comert este ca, oricat de mult ar promite ca nu ingrasa, acestea tot te ajuta sa pui mai repede kilograme. O alternativa mai sanatoasa sunt cele facute de tine, unde zaharul rafinat este inlocuit in reteta cu indulcitori naturali, iar provenienta celorlalte ingrediente iti este cunoscuta.

Află alte obiceiuri care te împiedică să slăbeşti pe Ele.ro.