Obiceiuri proaste, care te fac să îţi fie foame chiar şi atunci când eşti sătulă! Află cum poţi scăpa de ele

Senzatia de foame poate aparea chiar si atunci cand stomacul tau este plin. Specialistii spun ca aceasta stare apare din cauza unor obiceiuri proaste, pe care le asimilam de-a lungului timpului fara sa ne dam seama.

RomaniaTV.net
22 apr. 2014, 07:21
Obiceiuri proaste, care te fac să îţi fie foame chiar şi atunci când eşti sătulă! Află cum poţi scăpa de ele

Inconstient, ajungem astfel sa mancam mai mult decat este necesar, dar si sa ne confruntam cu o senzatie de insatietate continua. Iata cate obiceiuri proaste, de care trebuie sa scapi, daca vrei sa te mentii slaba:

1. Deshidratarea

Deshidratarea poate duce la o senzatie de foame continua. Specialistii in nutritie spun ca de multe ori oamenii confunda foamea cu setea. In aceste scop, este important ca, atunci cand simtim senzatia de insatietate, desi abia am mancat, sa incercam sa bem mai intai un pahar cu apa. Medicii recomanda consumul a cel putin 8 pahare de apa pe zi, pentru a mentine hidratarea corpului si pentru a nu ne confrunta cu supraalimentarea.

2. Imaginile cu mancaruri delicioase

Din pacate, chiar si imaginile cu mancaruri savuroase, pe care le tot privim pe retelele de socializare, ne pot ingrasa. Un studiu publicat recent in „Journal of Neuroscience a demonstrat ca imaginile cu mancaruri pot activa in creier senzatia de foame.

Citeşte mai mult pe ele.ro