Obiceiuri zilnice care te ajută să slăbeşti şi să te detoxifiezi. Adoptă-le dacă vrei să arăţi bine

Mâncarea sănătoasă nu numai că îţi ajută corpul să funcţioneze şi să arate mai bine, dar are şi altfel de efecte benefice, cum ar fi reducerea stresului şi a stărilor de anxietate, combaterea oboselii şi a insomniilor şi sporirea rezistenţei fizice.

RomaniaTV.net
10 mart. 2014, 08:35
Obiceiuri zilnice care te ajută să slăbeşti şi să te detoxifiezi. Adoptă-le dacă vrei să arăţi bine

Curele de detoxifiere te pot ajuta sa-ti recapeti sanatatea si frumusetea si sunt binevenite indiferent de frecventa lor. Insa nu este suficient sa te limitezi strict la efectele lor imediate, trebuie sa inveti sa te bucuri mai mult timp de beneficiile pe care ti le ofera.

Citeşte şi Dieta „vârcolac”: Slăbire şi detoxifiere în decursul a doar 24 de ore

Iata cateva obiceiuri de zi cu zi care te vor ajuta sa slabesti si sa te detoxifiezi!

1. Consuma alimente verzi

Frunzele de un verde inchis sunt foarte bogate in antioxidanti, vitamine, minerale si fitonutrienti. Au efecte antiinflamatoare si sunt extraordinare pentru detoxifiere. Mai mult de atat, frunzele verzi iti intaresc si sistemul imunitar.

Sunt bogate in fibre, calitate care te va ajuta sa elimini toate toxinele din organism. Incearca sa consumi varza kale, rucola, salata si spanac. Poti opta pentru salate sau le poti fierbe, dar este preferabil sa le mananci proaspete. De asemenea, iti poti pregati smoothie-uri care sa contina frunze verzi.

2. Bea apa calduta cu lamaie

Imediat dupa ce te-ai trezit, fierbe un ibric de apa potabila. Stoarce o jumatate de lamaie in ea si consum-o calda. Aceasta te va ajuta sa-ti accelerezi sistemele digestiv si limfatic si te vor ajuta sa elimini toxinele din corp. De asemenea, contribuie la detoxifierea ficatului si iti te energizeaza, echilibrand nivelul hormonilor si fiind benefice si pentru digestie si eliminarea toxinelor din corp.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.