Obiect misterios descoperit pe Marte: Este clar un SICRIU FOTO

Un internaut atras de existenţa extratereştrilor spune că a găsit imaginea unui sicriu într-o fotografie realizată pe Marte de roverul Curosity. Ulterior, el a cerut ajutorul NASA pentru a dezlega misterul.

29 dec. 2014, 15:05

Un bărbat atent din Maryland, America, a găsit un sicriu de extraterestru într-o fotografie făcută pe Marte. Astfel, obiectul pare să fie o cutie decorativă. Sicriul a fost descoperit de Will Farrar, administratorul unui canal de YouTube, în timp ce analiza o serie de fotografii realizate pe Marte de roverul american Curiosity, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi IMAGINE UNICĂ a Soarelui surprinsă de un telescop al NASA / FOTO

Această cutie arată în mod cert ca un sicriu modern făcut din ciment. La fel arată şi partea de stâncă de pe dealul din spatele lui, care pare să fie un fel de scări, dar şi resturile din piatră din partea stângă a imaginii, care par să fie rămăşiţele unor construcţii făcute de o civilizaţie străveche„, a declarat Will Farrar.

Citeşte şi Barack Obama, către cercetătorii de la NASA: Anunţaţi-mă dacă descoperiţi marţieni!

Forma neobişnuită a obiectului marţian a aprins imaginaţia bloggerilor pasionaţi de OZN-uri, care găsesc din ce în mai mai multe forme bizare pe planeta respectivă.