Obiecte pe care le foloseşti ZILNIC şi care cauzează stres

Esti din ce in ce mai stresata si nu reusesti deloc sa te relaxezi? Iata 3 obiecte de care esti dependenta si care iti provoaca o stare permanenta de stres.

RomaniaTV.net
06 mart. 2015, 11:21
Obiecte pe care le foloseşti ZILNIC şi care cauzează stres

Telefonul – probabil ca si tu ai senzatia ca smartphone-ul iti face viata mai usoara si mai frumoasa, insa lucrurile nu stau deloc asa.

Telefonul tau ti-a creat o dependenta si acum te afli intr-o stare de stres continua. De aceea avem adesea falsa senzatie ca ne vibreaza telefonul in buzunar ori in geanta.

Citeşte şi 5 obiceiuri zilnice care te stresează

Veioza – fie ca este vorba despre veioza, fie ca este vorba despre orice alta sursa de lumina, stresul si starile depresive sunt accentuate de lumina la care esti expusa pe timp de noapte. Asta pentru ca lumina scade secretiile de melatonina, hormonul care previne aparitia depresiilor si se lupta cu stresul.

Asadar, ai face bine sa renunti la orice veioza si sa iti tii telefonul cu fata in jos pe timp de noapte intrucat pana si lumina produsa de acesta te va afecta.

Ceasul – este imposibil sa renunti la ceas, insa ai face bine sa iti impui sa te uiti la ceas cat mai rar. Asta pentru ca, cu cat te vei uita mai des, cu atat iti vei face mai multe griji gandindu-te la activitatile pe care le ai de facut in urmatoarele ore.

Citeşte şi 7 beneficii ale stresului

Este important sa te concentrezi pe ceea ce ai de facut ACUM, fara sa te gandesti la ceea ce ai de facut mai tarziu.

Citeste mai mult pe feminis.ro.