Obiectul nelipsit al lui Mitică Popescu cu care va fi înmormântat

Mitică Popescu a fost unul dintre cei mai mari îndrăgiți actori din țara noastră. Familia acestuia a decis să pună în sicriu un accesoriu vestimentar pe care l-a purtat în decursul carierei sale.

05 ian. 2023, 20:36
Obiectul nelipsit al lui Mitică Popescu cu care va fi înmormântat

Mitică Popescu s-a stins din viață la 86 de ani, pe data de 3 ianuarie 2023, la Spitalul Elias din București.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al regretatului actor a fost depus joi în foaierul Teatrului Mic, acolo unde fanii și colegii breaslă au mers să-i aducă un ultim omagiu. Echipa Cancan a mers la căpătâiul fostului prezentator de la TVR 2, unde un detaliu le-a atras atenția jurnaliștilor.

Citiți și: Ce se întâmplă cu averea lui Mitică Popescu. Regretatul actor nu avea copii, dar exista în viața lui o persoană importantă care avea grijă de el

În sicriul maestrului, se poate observa clar o pălărie de culoare neagră, accesoriu atât de drag al lui Mitică Popescu. Se pare că actorul va fi înmormântat cu acest obiect care i-a fost alături în decursul carierei sale.

Slujba de înmormântare a lui Mitică Popescu va avea loc vineri, la ora 15,00, la Cimitirul Bellu

Mitică Popescu era internat la Spitalul Elias din Capitalã de la sfârşitul lunii decembrie.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Elias din Capitală, actorul a fost internat în Spitalul Elias în data de 27 decembrie 2022, iar situaţia medicală s-a agravat în data de 30 decembrie.

La cei 86 de ani pe care i-a împlinit în data de 2 decembrie, actorul a continuat să muncească. Era foarte activ și avea un program destul de încărcat. Obișnuia să meargă singur la cumpărături, să se întâlnească cu prietenii și să stea cu ei la povești și își făcea meseria de actor și prezentator tv cu drag, modera emisiunea „D’ale lu’ Mitică” de la TVR.

„La televiziunea publică merg în fiecare săptămână, pentru emisiunea mea preferată. Nu consider deloc dificil ceea ce fac. Aștept să se facă filmările pe teren și merg să facem înregistrările necesare. Voi continua să fac asta atâta timp cât voi putea sau atâta timp cât producătorul emisiunii va continua să-mi dea credit!”, a declarat Mitică Popescu.

Citiți și: Valentin Teodosiu, acuze grave după moartea lui Mitică Popescu: „I-am zis să nu se ducă la Spitalul Elias că de acolo se iese cu picioarele înainte. Este plin de nosocomiale”