Obiectul păstrat de fosta soție a lui Mihai Constantinescu care o face să se simtă aproape de artist: „Simt că am mai mult curaj pentru că sunt cu el”

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, Simona Secrier, a suferit o traumă profundă după moartea artistului. Aceasta a păstrat un obiect drag care-l aduce aproape de ea pe cântăreț.

30 oct. 2021, 14:43
Obiectul păstrat de fosta soție a lui Mihai Constantinescu care o face să se simtă aproape de artist: „Simt că am mai mult curaj pentru că sunt cu el”

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, Simona Secrier, a suferit enorm după moartea artistului, iar golul pe care l-a lăsat în sufletul ei a fost foarte greu de vindecat.

În cadrul unui interviu recent, Simona Secrier a dezvăluit că a păstrat un obiect al artistului pentru că o face să îl simtă aproape pe fostul soț.

Aceasta a mărturisit că îi poartă hainele pentru a fi mai aproape de acesta, în special o jachetă pe care artistul o achiziționase cu puțin înainte de moarte.

Mirabela Dauer a avut cancer. După aproape 4 ani, artista face dezvăluiri: „Nu a fost uşor”

„Am păstrat o geacă de catifea mov pe care el a plăcut-o foarte mult, a cumpărat-o și a purtat-o în ultima perioadă. Îmi vine și mie, o mai iau din când în când și o pun pe mine. Simt că am mai mult curaj, pentru că sunt cu Mihai”, a dezvăluit Simona Secrier cu lacrimi în ochi, potrivit cancan.ro.

În acelaşi timp, Simona Secrier a dezvăluit faptul că cel mai mult îi lipsesc activităţile pe care le făcea cu soțul ei.

„El îmi făcea micul dejun dimineața, asta îmi lipsește enorm. El îmi făcea cafeaua dimineața și făcea o cafea foarte bună. Tot timpul ne plimbam, niciodată cu stăteam acasă. Călătoream foarte mult. (…) Îmi lipsește Mihai, nu-mi lipsește nimic altceva”, a mai spus aceasta.

Fostele soții ale lui Mihai Constantinescu vor face parastasul separat: „Nu interesează pe nimeni relația dintre noi”

Fostele soții ale lui Mihai Constantinescu nu vor onora memoria regretatului artist împreună. Despre relația dintre fostele partenere ale artistului, Mihaela Constantinescu și Simona Secrier, s-a zvonit că nu ar fi una prea armonioasă.

Mihaela Constantinescu a dorit să clarifice situația, mai ales că la sfârșitul lunii octombrie se împlinesc doi ani de la moartea artistului.

Contactată de CanCan, Mihaela Constantinescu a declarat că odată la șase luni, pentru a onora amintirea fostului soț, merge la un azil de bătrâni unde va oferi alimente, ca pomană.

„Pe 29 octombrie urmează parastasul de doi ani pentru Mihai, iar eu fac așa cum fac de obicei. Merg la un azil de bătrâni, pentru că acolo am făcut toate pomenile. Eu, oricum, fac pentru Mihai parastas la fiecare șase luni.

Mihaela a mai ținut să precizeze care este de fapt relația dintre ea și Simona Secrier. Fosta soție a cântărețului a mărturisit că nu există niciun conflict între ea și Simona și că vor face parastasul separat, așa cum consideră fiecare de cuviință.

Anamaria Prodan a visat-o pe mama ei. Ce mesaj i-a transmis regretata artistă: „Gata!”

„Nu există nicio tensiune între mine și Simona Secrier și nu a existat niciodată vreo tensiune, atât pot să vă spun. În rest, nu cred că interesează pe nimeni viața noastră și relația dintre noi. Eu locuiesc foarte mult timp în străinătate și nu sunt întotdeauna în țară. Astfel că îmi organizez singură tot ce este legat de acest subiect. Fiecare face ce crede de cuviință. Cred că singurul lucru important în toată povestea acesta este faptul că fiecare dintre noi, împreună sau nu, trebuie să-i cinstească memoria așa cum crede de cuviință”, a declarat, în exclusivitate, Mihaela Constantinescu, pentru CanCan.