Obligaţia de a purta mască în aer liber se extinde şi în Giurgiu

Publicat: Vineri, 31 Iulie 2020 15:20 // Actualizat: Vineri, 31 Iulie 2020 15:20 // Sursa: romaniatv.net

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Giurgiu a adoptat, vineri, o hotărâre potrivit căreia purtarea măştii de protecţie în spaţiile publice exterioare devine obligatorie de la 1 august.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu a decis că "se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie pentru toate persoanele prezente în spaţiile publice deschise, cum ar fi faleze, pieţe deschise, târguri, oboare, gări, autogări, staţii pentru transportul în comun, parcuri, locuri de joacă", se arată într-un comunicat de presă emis de Prefectura Giurgiu.

Sunt exceptate de la aceste măsuri persoanele care desfăşoară activităţi fizice intense şi în condiţii de muncă solicitante, cum sunt temperaturile ridicate sau umiditatea crescută, şi copiii cu vârsta mai mică de 5i ani. 

De asemenea, din 1 august se interzice comercializarea şi consumul produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice în spaţiile special destinate, dispuse în exteriorul clădirilor unde se desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi a băuturilor alcoolice şi nealcoolice, în intervalul orar 23.00 - 6.00.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
masca obligatorie 1 august masca obligatorie Giurgiu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8357
RON
12 Aug
noapte 20 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H