Obsedat sexual, prins de Poliţie în staţia de metrou Gara de Nord

Un barbat a fost prins de poliţie la metrou când agresa sexual femei. Bărbatul venea special in Bucureşti, frecventa cele mai aglomerate zone, pentru a agresa femei, informează România TV. 

RomaniaTV.net
31 iul. 2014, 12:54
Obsedat sexual, prins de Poliţie în staţia de metrou Gara de Nord

Bărbatul trecut de 60 de ani căutata cele mai aglomerate locuri publice din Capitală. Joi, oamenii legii l-au prins pe bărbatul obsedat sexual în staţia de metrou Gara de Nord. În cadrul unei acţiuni desfăşurate în mijloacele de transport în comun, politiştii l-au prins pe bărbat în timp ce pipăia femei în staţia de metrou, apoi încerca să le agreseze.

Până în prezent au fost depuse trei plângeri pe numele acestui bărbat şi nu este exclus ca numărul victimelor să fie mai mare. Joi, bărbatul a fost adus la Parchet, pentru a fi audiat de către procurori. Anchetatorii au probe solide împotriva lui, bărbatul fiind înregistrat în timp ce îşi acosta victimele, în principal femei mai în vârstă.

În urmă cu o lună şi jumătate, un bărbat de 44 de ani a fost filmat camerele de supraveghere instalate în scara unui bloc în timp ce pipăia o tânără. Aceasta a făcut sesizare la poliţie. Totodată, a postat imaginile de pe camerele de supraveghere pe internet. O altă tânără, victimă a aceluiaşi agresor, a văzut imaginile duminică şi a sunat la poliţie. Oamenii legii l-au identificat şi prins pe bărbat şi acum este cercetat pentru agresiune sexuală, sub control judiciar. Cele două victime au fost agresate în sectorul doi al Capitalei.