ŞOCANT! Măcel făcut de fiul unui fost vicepreşedinte al CJ Argeş la o stână: I-a tăiat cu SABIA FOTO

Sâmbătă după-amiază, fiul fostului vicepreședinte al CJ Argeș, Florea Costache, s-a răzbunat pe doi câini dintr-o stână. Nervos din cale afară pentru faptul că animalele au lătrat la câinele lui, un lup german cu care ieșise la plimbare, Florin Costache a decis să îi pună la punct cu sabia și pistolul.

RomaniaTV.net
27 iul. 2015, 17:15

Florin Costache și-a mutat de peste un an domiciliul în comuna Dâmbovicioara. Stă într-o casă de vacanță situată la Dealul Sasului, pe care i-a lăsat-o tatăl său. Săptămâna trecută s-a plimbat cu câinele pe lângă o stână ce se afla la un kilometru de casa sa și care aparține băiatului viceprimarului din comună, potrivit Ziar Obiectiv.

Citeşte şi Caz halucinant în Curtea de Argeş. Femeie cu accident vascular, trimisă acasă cu reţetă pentru vitamine

Cum era normal, câinii au început să latre unii la alții, lucru care l-a deranjat pe agresor. Din acest motiv, în cursul zilei de sâmbătă a venit însoțit de un prieten, ca să se răzbune. El avea asupra lui o sabie și un pistol, iar amicul un topor. Au intrat în stână, iar Florin a lovit cu sabia o cățelușă iar apoi s-a dus țintă către un alt câine legat cu un lanț. Pe acesta l-a lovit de mai multe ori, tăindu-i o ureche și sfârtecându-i spatele. Toate acestea s-au petrecut sub ochii îngroziți ai norei viceprimarului care a ieșit afară din casă, speriată de sunetele câinelui atacat de Florin Costache care nu s-a mulțumit doar să lovească cu sabia, ci a mai tras și câteva focuri de armă în aer.

Citeşte şi CAZ ŞOCANT în Argeş. O bătrână a fost la un pas să fie VIOLATĂ de un vecin VIDEO

Agresorul a plecat după ce tânăra, care mai este și însărcinată, a țipat la el. La scurt timp a sosit și poliția la fața locului care a întocmit un proces verbal de constatare. Uluit de ceea ce s-a întâmplat, vicele din Dâmbovicioara l-a contactat telefonic pe Florin Costache care s-a justificat spunând că el a fost cel atacat de câini.

Așa ceva nu se poate. Să ataci un câine legat? Asta nu poate face decât un criminal. Dacă mâine-poimâine intră peste noi în casă?” a declarat acesta.