Ocazie NOROCOASA pentru noi in 2021! Ce SANSA UNICA iti aduce colaborarea dintre JUPITER si URANUS din 18 ianuarie?

Luni, 18 ianuarie 2021, Marele Benefic Jupiter, planeta norocului si oportunitatilor face cuadratura cu rebelul Uranus aflat in Taur, creand o perioada accelerata de exuberanta, crestere, libertate, inovatie si progres!

17 ian. 2021, 15:52
Ocazie NOROCOASA pentru noi in 2021! Ce SANSA UNICA iti aduce colaborarea dintre JUPITER si URANUS din 18 ianuarie?

Ocazie NOROCOASA pentru noi in 2021! In topul celor mai norocoase si benefice aspecte astrale, aceasta cuadratura dintre Jupiter si Uranus se afla in varf, pentru ca Jupiter inseamna din start noroc pentru noi, iar cand Uranus este in combinatie cu elemente pozitive, vine cu sustinerea sa neconventionala si atipica si creeaza mai mult pozitiv!

Indiferent ce trebuie sa faci, trebuie sa faci ACUM! Nu mai e vreme sa Amani, sa eviti! Frictiunile dintre vechi si nou devin si mai evidente si taie in carne vie. Nu mai e cale de intoarcere!

Cuvintele pentru aceasta energie sunt: eliberare, schimbare pozitiva, noroc, sincronicitate, optimism, incredere, pe repede inainte, pofta de viata.
Inainte de a incheia acest an, sa profitam de aceasta sansa de a ne elibera de ceva ce ne blocheaza (fie in viata de toate zilele, fie in mintea noastra) si sa facem un mare salt bazat pe credinta ! Nu uita, norocul ii favorizeaza pe curajosi !

Ca un puternic fulger pe cer, Jupiter in cuadratura cu Uranus aduce schimbari electrizante. Cele doua mari planete te pot elibera de ceva ca sa te poti duce spre peisaje mai verzi ale vietii tale viitoare sau iti pot aduce oportunitati extraordinare chiar mura in gura ! Acest tranzit este senzational dar poate sa se simta si cu putina teama pentru ca ne indreptam cu viteza mare spre un viitor total nou pentru care nu avem harta si indicatoare ! Dar sa avem incredere pentru ca orice va veni va fi plin de noroc si ne va imbunatati viata exponential!

Ocazie NOROCOASA pentru noi in 2021!  Sa fim fericiti si cu succes nu e ceva ce vine peste noapte ci e urmare a unei serii de decizii pe care le luam in fiecare zi.
Ziua de 18 ianuarie 2021 aduce sansa de a putea crea un nou viitor. Eliberati de constrangeri si inarmati cu o noua viziune, vom fi pusi pe repede inainte spre ziua de maine. Suntem martorii unor schimbari uimitoare. Acum este vremea pentru speranta, pentru a indrazni sa ne eliminam obstacolele din calea cresterii noastre si pentru a avea credinta necesara de a accepta ca orice poate fi posibil.

Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021. Mihai Voropchievici anunţă multe certuri
Aceasta vibratie norocoasa nu va dura la nesfarsit. Sa ne folosim de aceste vanturi favorabile ale schimbarii ca sa avansam cu curaj spre un viitor in care niciun barbat sau femeie nu a ajuns inca !

Fiecare zodie va fi impactata diferit de aceasta energie norocoasa si imprevizibila uriasa. Iata cum!
Jupiter in Varsator in cuadratura cu Uranus in Taurus ne aduce tuturor noroc si oportunitati, curatandu-ne calea de obstacole. Dar depinde de fiecare in parte sa indrazneasca sa faca acest salt al schimbarii spre mai bine in viata sa ! Fa sa se intample si pentru tine.

Horoscop special pentru BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
O noua folosire inovatoare a resurselor tale iti va deschide noi oportunitati in munca. Esti foarte inventiv cand vine vorba de bani si este incantat sa iti pui toata energia la treaba ca sa iti cresti veniturile. Aspectul iti aduce mult noroc si oportunitate la job, facandu-te popular printre colegi si angajati. Fii gata pentru munca si aspecte ce tin de bani ca sa profiti de aceasta energie puternica astrala, creste-ti sarcinile de facut, elibereaza-te din treburi plictisitoare de rutina si creste-ti puterile de a castiga. Da tot ce ai mai bun din tine, nu vei regreta. Progresul tau este aici si tu esti cea mai potrivita zodie sa implementezi schimbarile necesare.

Horoscop special pentru TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Acum este timpul sa iti asumi riscuri, sa iti folosesti carisma si sa mergi mai departe cu planurile tale creative. Esti in procesul de a dobandi o noua identitate si sa iti vezi popularitatea si pofta de viata crescand. Curajos si cutezator, tu esti acum un instrument al schimbarii, cu multa energie sexuala si creativa aflata la dispozitia ta. Sunt vremuri eliberatoare in care poti face un salt de incredere si sa cauti fericirea, creand un viitor mai bun pentru tine si copiii tai actuali sa viitori. Ai noroc in toate activitatile intreprinse.

Horoscop special pentru GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Lucrurile se misca cu mare viteza in viata ta de acasa si in mediul de familie. Evenimente dincolo de controlul tau rup bariere de netrecut inainte ca sa ai parte de o viata de familie si casnica asa cum iti doresti. Aspecte imobiliare sau renovari de case se pot misca repede acum. Poti avea portii bruste de intuitie si revelati personale care sunt eliberatoare acum, daramandu-ti bariere psihologice. Profita de aceste vibratii norocoase spre a-ti construi o viata de familie mai buna si mai armonioasa. Orice a fost a fost si e timpul sa le lasi in spate si sa ai incredere in tot ce te asteapta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...