Octavia Geamănu, anunţ pe Facebook: „Unde e dreapta masură?”

Octavia Geamănu, care a fost scoasă de la Observator în iunie 2022, s-a întors la Antena 1, după concediul de odihnă, care a durat câteva luni. Prezentatoarea spune că încă e în proces cu angajatorul, din cauză că a fost scoasă de pe post fără să fie anunțată, și mărturisește acum că nu are de gând să renunțe.

23 ian. 2023, 20:41
Octavia Geamănu, anunţ pe Facebook: „Unde e dreapta masură?”
Octavia Geamănu, atact violenta la adresa colgelor de breaslă. "Îţi vine să intri pe sub birou de ruşine!"

Octavia Geamănu nu a mai apărut la pupitrul știrilor de la Antena 1 din luna iunie. Observatorul de weekend, care era moderat de Octavia Geamănu, e acum prezentat de o jurnalistă care a venit de la Aleph şi a lucrat patru ani la PRO TV.  După ce a fost scoasă de pe post, Octavia Geamănu și-a continuat munca în redacție, ca redactor. Ulterior, ea a intrat în concediu de odihnă, iar acum, după sărbători, a revenit la muncă. S-a pozat în redacție și a și transmis un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare: „După multe luni (nici nu mai știu câte) mi s-a încheiat concediul de odihnă.

Octavia Geamănu, situaţie ingrată la Antenă: s-a întors la serviciu după ce a dat în judecată angajatorul, dar stă degeaba 8 ore

Octavia Geamănu nu s-a cramponat să vorbească doar despre situaţia sa perosnală pe reţelele de socializare. „O lume la extreme in online, dar care exista in realitate si care ma face uneori sa simt cum mi se strange sufletul in incercarea inutila de a intelege spre ce ne indreptam din punct de vedere uman. Emitem pretentiile unei specii evoluate dar e suficient sa scoti nasul din ale tale, daca esti mai rasarit, incat sa vezi ca suntem in cadere libera pe multe planuri. Acum imi apare pe instagram un site sponsorizat care vinde parfumuri de 20.000 de Euro si cosuri de supermarket cu breloc de firma care costa cat o garsoniera, iar urmatoarea postare e cu Vanessa Paradis care atrage atentia asupra numarului mare de copii care mor zilnic de FOAME. Nu e de mirare ca tot mai multi nu isi gasesc echilibrul. Impactul lumii din exterior asupra sinelui e uneori coplesitor. Ce poti face? Observi, tragi aer in piept si mergi mai departe. In lumea din afara online-ului, pentru cei mai multi, cosul asta din imagine e doar ca sa poata fi puse in el cateva alimente la supermarket. P.S. Inteleg cum functioneaza marketingul uneori. Sa sochezi, sa se vorbeasca despre tine, bla, bla. Dar, totusi… Unde e dreapta masura?”, a scris Octavia Geamănu pe Facebook.

Octavia Geamănu dezvăluie adevăratul motiv pentru care ea și soțul dorm în camere separate. „Dorm singură de când mă știu. Fiecare cu camera lui”

Într-un interviu pentru revista okmagazine.ro, vedeta a vorbit despre procesul ei cu Antena 1. „Sunt într-o situație neplăcută, chiar dacă eu sunt în continuare angajată, cu aceleași drepturi. Sunt în concediu de odihnă, pentru că aveam foarte multe zile de concediu de recuperat, după ce, în ultimii 5-6 ani, nu mi-am luat aproape deloc libere. Mai sunt în concediu până pe 3 ianuarie, timp în care avem și un proces pe rol. A trecut primul termen, în decembrie urmează al doilea. Probabil că al treilea termen mă va prinde în redacție sau nu”, a spus vedeta pentru OK! Magazine.