Octavia Geamănu, în culmea fericirii! Anunțul făcut, în plin scandal cu Antena!

În plin scandal cu Antena 1, prezentatoarea TV are parte și de mici bucurii. Octavia Geamănu a postat un anunț extrem de important. Ce se întâmplă între ea și soțul ei?

26 ian. 2023, 11:42

Cu toate că trece printr-o perioadă extrem de stresantă, fiind în așteptarea deciziei în procesul cu Antena 1, după ce a fost scoasă brusc de la Observator, Octavia Geamănu are parte și de momente fericite. În urmă cu 3 ani, prezentatoarea TV și Marian Ionescu și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu. Aceștia s-au căsătorit civil în 2015, iar în 2020 au făcut cununia religioasă. DIn acel moment au fost un sprijin unul pentru celălalt. Pe 31 ianuarie vor marca opt ani de la momentul în care au ajuns în fața ofițerului stării civile.  Octavia Geamănu retrăiește momentele care i-au adus atât de multă fericire și le împărtășește cu urmăritorii săi de pe facebook și Instagram. Povestea e legată tot de o zi de ianuarie.

Citește și: Octavia Geamănu, anunţ pe Facebook: „Unde e dreapta masură?”

„Ianuarie e luna în care viața mi-a adus de multe ori schimbări importante, începând cu perioada liceului, continuând cu anii ce-au urmat. Minunate și total neașteptate de fiecare dată. Chiar și-o cununie religioasă ori civilă te pot lua prin surprindere când decizi să faci asta cu doar două săptămâni înainte. În ambele cazuri. De fapt, nici n-ai timp să fii surprins în astfel de situații. Asta e partea bună. Mărturisesc că aștept cu entuziasm sfârșitul acestei luni, optimistă cum sunt. Nu neapărat pentru că pe 31 vor fi 8 ani de când sunt femeie măritată, deci sigur primesc vreun cadou, (adică sper fiind totuși o zi importantă), ci așa, pur și simplu. Cine știe ce surprize mă așteaptă. Până una altă azi mi-am propus să fiu zen “la muncă” și cum tot pare că n-am ce face, pot să visez la o zi de 25 ianuarie de-acum 3 ani”, povestește vedeta pe Facebook.

Octavia Geamănu vrea să plece în luna de miere „cât încă are salariu”

Octavia Geamănu și Marian Ionescu au organizat o nuntă cu nenumărate surprize. Cei doi au vrut ca marele eveniment să fie unul de care să se bucure și să aibă o amprentă aparte, așa că ea a venit la volanul mașinii sale, iar el și-a făcut intrarea pe motocicletă.

„Într-o minunată de sâmbătă, cu soare și 11 grade Celsius, la volanul mășinii mele, ajungeam în fața Bisericii Bucur cu mari emoții, căci mă aștepta al meu soț care venise cu motocicleta, eram pregătiți să primim sfânta taină a cununiei. Îmi amintesc perfect privirea lui de milioane când m-a văzut coborând din mășină”, mai spune Octavia Geamănu.

După atâția ani, Octavia și Marian sunt la fel de îndrăgostiți. Iubirea lor nu și-a pierdut însă niciun moment din intensitate în acești ani și e la fel puternică, spune vedeta. Cu toate astea, luna de miere se lasă și acum așteptată. Octavia are însă planuri mari.

„Partea bună e că încă are acea privire. Și cum pare că dragostea durează mai mult de trei ani, iar luna de miere în sensul înțeles de toți n-am avut până acum, mă gândesc că e un moment bun să fac niște planuri cât încă mai am salariu. Pare amuzant, da’ e serioasă treaba. Pam, pam. I wish you love! Poze cu dl. Ionescu de-atunci am…una și bună. Țin de ea cu dinții, deci n-o postez”, a adăugat soția lui Marian Ionescu.

Citește și: Octavia Geamănu a dat din casă. Cum procedează cu educația copilului? „Eu sunt polițistul rău, unul trebuie să fie”