Octavia Geamănu, primul mesaj după ce a fost dată afară de Observator: „Munceam foarte mult să demonstrez că merit să evoluez”

Octavia Geamănu, primul mesaj după ce a fost dată afară de Observator. În urmă cu aproximativ două luni, când se întorcea din concediu, jurnalista a avut parte de o surpriză neplăcută şi anume că nu va mai fi prezentă la pupitrul ştirilor de weekend.

08 aug. 2022, 16:26
Octavia Geamănu, primul mesaj după ce a fost dată afară de Observator: „Munceam foarte mult să demonstrez că merit să evoluez”
Octavia Geamănu, primul mesaj după ce a fost dată afară de Observator

Octavia Geamănu, primul mesaj după ce a fost dată afară de Observator. După aproape 20 de ani pe care i-a petrecut în trustul de presă Intact, Octavia Geamănu a fost înlocuită cu o jurnalistă din noua generație. Cei de la Antenă nu au dorit să comenteze situaţia şi nu au oferit explicaţii legate de motivele scoaterii de pe post.

Octavia Geamănu, primul mesaj după ce a fost dată afară de Observator

Octavia Geamănu și-a dedicat o bună parte din timp meseriei pe care o practica, atât de mult timp încât de multe ori își neglija părinții și prietenii, deoarece nu mai avea destulă energie încât să vorbească și cu ei.

Acum vreo 18 ani, pe vremea cand ma angajasem la Antena 1 si munceam foarte mult sa demonstrez ca merit sa evoluez d.p.d.v. profesional, ca merit un salariu mai bun, eram, de multe ori, intr-atat de obosita incat nu mai aveam energie nici macar sa vorbesc cu parintii la telefon atunci cand ma sunau. Nu se punea problema sa mai vorbesc cu prietenii, ori sa ne intalnim macar de sarbatori, pentru ca eu munceam tot timpul.

Si-mi amintesc o zi de-atunci, pe cand asteptam autobuzul 331 in statie la Aviatorilor, intr-o zi tare ploioasa, ca m-a sunat mama si am certat-o pentru ca nu m-a educat sa fiu si eu mai…putin corecta, sa pot sa aleg drumul mai usor. N-a mai apucat sa spuna nimic in momentul acela mama pentru ca in secunda doi mi-a fost furat telefonul din mana, de la ureche.

Ce vreau sa spun e ca in ziua aceea, prin ploaia torentiala, ramasa si fara telefon, m-am rugat din tot sufletul sa vina o vreme in care sa am…timp. Culmea, nu bani, ci timp! Caci la fel ca si acum timpul mi se pare cel mai pretios dar. Am simtit sa va scriu randurile astea asezate in dreptul acestei imagini, dupa ce m-a intrebat Andrei ce inseamna sa fii sarac si bogat. Fiecare are propria masura despre saracie si bogatie, putini au si-o dreapta masura. Daca as da timpul inapoi, n-as schimba nici macar un gand„, este mesaju scris de Octavia Geamănu, pe pagina sa de Facebook.