O vedetă de la Antenă riscă să fie concediată, după ce ar fi venit băută la muncă

O vedetă de la Antenă riscă să fie concediată, după ce ar fi venit băută la muncă. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care şefii s-ar gândi să o dea afară, altul ar mai fi din cauza ratingului slab pe care îl are emisiunea pe care o prezintă.

23 iul. 2022, 16:46
O vedetă de la Antenă riscă să fie concediată, după ce ar fi venit băută la muncă
O vedetă de la Antenă riscă să fie concediată

O vedetă de la Antenă riscă să fie concediată. Este vorba despre Ana Morodan, unul dintre primii influenceri din România, care și-a construit un brand puternic în ultimii ani și și-a câștigat titlul de „contesă digitală”.

O vedetă de la Antenă riscă să fie concediată

Vedeta a avut, de-a lungul timpului, câteva colaborări cu posturi de televiziune cunoscute, iar de ceva timp a semnat cu Antena Stars, unde prezintă emisiunea „REALă by Ana Morodan”.

Emisiunea nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, iar rating-ul nu a atins cifrele dorite. Din acest motiv, șefii de la Antenă ar lua în calcul să încheie colaborarea cu Ana Morodan. Potrivit Cancan.ro, Ana Morodan ar fi venit la filmări de câteva ori sub influența băuturilor alcoolice, iar acum conducerea ar fi pus piciorul în prag.

Citeşte şi: FOTO. Primele imagini cu Ana Morodan, după ce și-a micșorat sânii. Ce are în comun cu Simona Halep

Câți bani face Ana Morodan din magazinul online

Ana Morodan a devenit o prezență din ce în ce mai frecventă și la TV, după ce s-a remarcat ani la rând în social media. Blonda a devenit cunoscută drept „Contesa Digitală”. Astfel, bloggingul și vloggingul reprezintă pentru ea un job full-time. Mai mult, pe lângă social media și colaborările de pe TV, are și propriile afaceri.

Printre business-urile Anei Morodan se numără magazinul care-i poartă numele. De pe platforma online a „Contesei” pot fi achiziționate haine, accesorii și decorațiuni pentru casă.

Potrivit bilanțului, magazinul Anei Morodan a înregistrat în 2019 pierderi de 273.748 de lei (peste 55.000 de euro) și o cifră de afaceri de 297.948 de lei (aproximativ 60.000 de euro).

În 2020, Morodan Shop a raportat pierderi mai mici, de 147.722 de lei (aproape 30.000 de euro) și o cifră de afaceri de peste 387.342 de lei (peste 78.000 de euro).

Și în 2021 a raportat pierderi firma Anei Morodan, de 113.620 de lei (aproape 23.000 de euro), respectiv o cifră de afaceri de 225.808 lei (aproximativ 45.000 de euro).