Octavia Geamănu, probleme cu poliția. Ce a pățit fosta prezentatoare de la Observator: „Sunt nervoasă! Doamne, dacă ați ști ce mi s-a întâmplat”

Octavia Geamănu, probleme cu poliția. Vedeta a trecut printr-o experiență neplăcută zilele trecute, despre care spune că a fost avertizată de un astrolog, cu care a vorbit despre previziunile astrale pentru prima lună din vară. La scurt timp, a povestit prietenilor virtuali prin ce a trecut.

25 mai 2023, 14:25
Octavia Geamănu, probleme cu poliția. Ce a pățit fosta prezentatoare de la Observator: „Sunt nervoasă! Doamne, dacă ați ști ce mi s-a întâmplat”
Octavia Geamănu, probleme cu poliția

Octavia Geamănu, probleme cu poliția. Fosta prezentatoare a Observatorului de weekend și-a lansat de curând un podcast, intitulat „Gânduri Bune” și unul dintre invitații săi recenți a fost astrologul Nicoleta Ghiriș.

Treaba e așa! Nicoleta mi-a spus ieri: „Octavia, tu ești în zodiacul chinezesc câine. Luna iunie e pagubă pentru tine. Deci o să pierzi la bani, ai mare grijă! Mai bine du-te într-o vacanță și știi măcar că i-ai cheltuit de bună voie și nesilită de nimeni! Deci, câinii pierd bani! Ia uitați cu ce m-am trezit eu: somație! Pierd bani, pierd bani!”, a dezvăluit Octavia Geamănu pe Instagram.

Citește și: Octavia Geamănu, dezvăluiri incendiare, la opt ani de la căsătorie: ”Nu m-a văzut niciodată în trening sau cu părul nespălat”

Octavia Geamănu, probleme cu poliția

La scurt timp după filmarea podcastului, previziunile astrologului s-au adeverit și Ocatvia Geamănu a primit o amendă pentru parcare neregulamentară. „Doamne, dacă ați ști ce mi s-a întâmplat! Știți ce e asta? E o somație! Fir-ar să fie de somație! Treaba stă așa! Cu un ochi râd cu unul plâng! Urc în mașină și găsesc această somație pe bord, somație că am staționat ilegal pe Bulevardul Pipera.

În fine, nu am încurcat pe nimeni, am stat 5 minute… am staționat ilegal, nu e ca și cum  ai avea vreun loc de parcare pe Bulevardul Pipera cât e el de lung, nu există așa ceva și doi, nu am încurcat pe nimeni, dar, mă rog, am staționat pe trotuar, deci nu pe bulevard pe avarii. În fine! Sunt nervoasă acuma! Urăsc să primesc amenzi. E a doua amendă pe care o primesc în viața mea!”, a povestit Octavia Geamănu pe Instagram.