Octavian Popa a fost reales preşedinte al PNL Tulcea

Deputatul Octavian Popa a fost, duminică, reales în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PNL Tulcea, obiectivele stabilite pentru următorul mandat vizând obţinerea unui scor electoral de 28% la alegerile europarlamentare, cât şi câştigarea preşedinţiei României, alături de partenerii din USL, informează Agerpres.

RomaniaTV.net
07 iul. 2013, 14:01
Octavian Popa a fost reales preşedinte al PNL Tulcea

„Cred că următorul meu mandat va fi unul scurt, dar greu, iar pentru acesta am stabilit deja două obiective. Primul are în vedere obţinerea a 28% din sufragiile valabil exprimate la alegerile europarlamentare în care ne vom prezenta singuri şi nu în alianţă cu un alt partid. Al doilea obiectiv este câştigarea, alături de partenerii din USL, a preşedinţiei României de către candidatul Crin Antonescu”, a declarat, duminică, parlamentarul tulcean Octavian Popa.

Potrivit acestuia, mandatul său va fi de aproape doi ani, în condiţiile în care liderul PNL, Crin Antonescu, va câştiga preşedinţia României, iar în partid vor avea loc reorganizări.

„Cred că primul obiectiv, obţinerea a 28% din sufragiile valabil exprimate la alegerile europarlamentare, va fi mai dificil de îndeplinit, dar cred că avem datoria faţă de România să întărim grupul liberal din Parlamentul European, fiindcă sunt convins că doar soluţiile liberale sunt viabile pentru ieşirea României din criza economică”, a menţionat deputatul PNL.

La Conferinţa Teritorială a PNL, Octavian Popa a prezentat raportul de activitate şi a amintit că dacă la începutul anului trecut, filiala tulceană a PNL număra un deputat, 9 primari, 7 viceprimari, un consilier municipal şi 111 consilieri locali, în momentul de faţă PNL are 2 parlamentari, 1 vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, 4 consilieri judeţeni, 4 consilieri municipali, 12 primari, 12 viceprimari şi 92 de consilieri locali.

‘Este un progres care se datorează nu mie personal, ci fiecăruia dintre dumneavoastră’, s-a adresat deputatul Octavian Popa participanţilor la eveniment.

Parlamentarul tulcean a fost ales cu 236 de voturi, contracandidaţii săi, consilierul local Mihai Anatoli şi Cornel Pampu, primind 22, respectiv 7 voturi.

Octavian Popa conduce organizaţia judeţeană a PNL Tulcea din anul 2001 şi este la al doilea mandat de parlamentar. De-a lungul timpului, a fost consilier local, consilier judeţean, viceprimar al oraşului Tulcea şi comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu.