Octavian Strunilă, dezvăluiri-șoc! Cine este actrița cu care ar accepta să aibă o aventură: ”Dacă nu ar exista soția mea”

Octavian Strunilă este unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori și regizori din România. Deși trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Oana, Strunilă a dezvăluit cine este actrița cu care ar accepta să aibă o aventură amoroasă.

27 mart. 2023, 16:33
Octavian Strunilă, dezvăluiri-șoc! Cine este actrița cu care ar accepta să aibă o aventură: ”Dacă nu ar exista soția mea”
Octavian Strunilă, dezvăluiri-șoc! Cine este actrița cu care ar accepta să aibă o aventură

Octavian Strunilă, dezvăluiri-șoc! Cine este actrița cu care ar accepta să aibă o aventură. Recent, actorul a fost invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a acceptat să participe la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc”.

Citește și Prima apariţie a lui Adrian Daminescu după ce a fost diagnosticat cu cancer pulmonar: „După un astfel de tratament eşti foarte slăbit”

Octavian Strunilă, dezvăluiri-șoc! Cine este actrița cu care ar accepta să aibă o aventură

Octavina Strunilă a dezvăluit că actrița cu care ar alege să filmeze o scenă fierbinte este colega și prietena sa, Anca Dumitra.

„Ne cunoaștem de atâta vreme și nu ar fi o problemă. Anca Dumitra. Pentru că e o actriță profesionistă. Ar ieși scena perfect și faptul că ne cunoaștem de atâta vreme ar face filmarea mai ușoară”, a declarat Octavian Strunilă, potrivit protv.

Însă actorul nu s-a oprit aici și a mărturisit că actrița cu care ar accepta să aibă o aventură amoroasă este Monica Bârlădeanu, asta dacă nu s-ar afla niciodată.

„Monica Bîrlădeanu și Inna sunt atât de frumoase și de speciale încât e normal. Adică dacă Oana n-ar fi, dacă nu ar exista, ar trebui să se întâmple. Dacă nu ar exista soția mea, bineînțeles”, a mai spus actorul.

Octavian Strunilă este în prezent unul dintre cei mai buni și talentați actori din România. Acesta a fost provocat de Cătălin Măruță să facă un top trei al celor mai netalentați actori de la noi, iar printre ei se numără Matei Dima, alias Bromania,

„Eu vorbesc acum despre ce se vede în showbiz. Matei Dima, adică Bromania, Drăghia și o să spun și Smiley. Îți spun și de ce. Am și argumente. Bromania este un producător atât de bun și cred că este singurul din România care s-a prins că businessul ăsta poate să facă bani. El a venit din America cu chestia asta, cu businessul, dar a venit din păcate și cu actoria aia învățată acolo.

Face niște lucruri care nu au legătură cu meseria asta așa cum trebuie să fie ea. Vladimir Drăghia, pentru că am și auzit niște lucruri. Adică am auzit că repetă undeva și le zice actorilor în timpul spectacoleleor. (…) Și din ce l-am văzut prin seriale, mi se pare că trebuie să ia niște lecții înainte să facă lucrurile astea”, a declarat Octavian Strunilă.

Citește și Tora Vasilescu, îngenuncheată de moartea surorii mai mici: „Mi-aş dori doar să pot uita durerea pierderii ei sau măcar să pot să o accept”