Posturi libere la Dedeman. Frații Pavăl fac angajări și oferă salarii de 10.000 de lei și bonusuri uriașe. Ce condiții trebuie să îndeplinești

Se fac angajări la Dedeman, compania condusă de frații Dragoș și Adrian Pavăl. Salariile oferite sunt considerate a fi foarte bune de către aplicanții specializați în anumite meserii.

16 mart. 2024, 21:03
Posturi libere la Dedeman. Frații Pavăl fac angajări și oferă salarii de 10.000 de lei și bonusuri uriașe. Ce condiții trebuie să îndeplinești

Cei care vor ocupa postul de consilier la Dedeman, spre exemplu, vor avea un salariu de 6.000 de lei. Un project manager va câștiga peste 10.000 de lei.

Cel mai vânat post din companie este cel de project manager. Frații Pavăl oferă un salariu fix de 9.980 de lei pe lună, la care se mai adaugă și bonuri de masă în valoare de 600 de lei, dar și un bonus anual de 47.000 de lei.

Citește și Ce trebuie să faci ca să plăteşti un impozit mai mic pe locuinţă. Cum s-a schimbat legea

Cine vrea să lucreze pe postul de casier la București trebuie să știe că salariul lunar e de 2.400 de lei, la care se adaugă tichete de masă și bonusuri în funcție de performanță.

Cerințele pentru un loc de muncă la Dedeman

  • experiență pe un post similar;
  • cunoștințe în domeniul materialelor de construcție;
  • orientarea spre client;
  • spirit de echipă;
  • responsabilitatea, onestitatea;
  • studii medii;
  • abilități de comunicare.

Românii care vor un salariu mare pot să se angajeze pe un post de consilier vânzări, în București. Pentru munca depusă ar lua un salariu de 6.000 de lei.

Și la Bacău sunt posturi disponibile: referent help desk online, tester software (ambele la Sediul central), consultant vânzări, agent securitate incinte (ambele la punctul de lucru Bacău 2 – Abatorului) și operator depozit (LOGI Bacău).

Citește și Câtă vechime trebuie să ai ca să primești pensie. Condițiile necesare ca să poți cere pensie anticipată