Oferta de muncă disponibilă în ţară: prime şi sporuri pentru muncitori în fabrică şi salarii de 2.000 lei pentru oameni cu studii medii

RomaniaTV.net vă prezintă oferta de muncă disponibilă în această perioadă în ţară, precum şi salariile şi beneficiile cu care angajatorii ofertează candidaţii.

RomaniaTV.net
02 nov. 2016, 10:47
Oferta de muncă disponibilă în ţară: prime şi sporuri pentru muncitori în fabrică şi salarii de 2.000 lei pentru oameni cu studii medii

O mare companie germană angajează 30 de operatori în producţie.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin 18 ani, abilităţi de muncă în echipă, de comunicare, are îndemânare şi poate distinge culorile.
Candidaţii sunt ofertaţi cu bonus de angajare, echivalentul unui salariu de încadrare, primă de prezenţă şi productivitate de până la 280 lei brut, bonus pentru prima angajare, în valoare de 200 lei, patru prime anuale care însumează până la 700 lei. De asemenea, orele suplimentare sunt plătite cu 200% peste tariful orar normal, angajatorii oferă spor de noapte, de 25% din salariu, tichete de masă şi transport gratuit sau parţial subvenţionat, în funcţie de zonă.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă angajează pe postul de reprezentant de vânzări.

Angajatorii caută o persoană motivată, dinamică, ambiţioasă, perseverentă şi cu experienţă în domeniul vânzărilor, care va reprezenta firma în relaţia cu partenerii. Candidatul ideal pentru acest post are, de asemenea, foarte bune abilităţi de comunicare şi negociere.
Candidaţii sunt ofertaţi cu venituri lunare de minimum 2.000 lei.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă angajează operatori contact center.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, are cunoştinţe medii de operare la PC, e orientat către clienţi, are foarte bune abilităţi de comunicare, putere de convingere şi atenţie la detalii.
Experienţa nu e obligatorie pentru acest post.
Dacă recomanzi oameni care vor fi ulterior angajaţi pe postul ofertat de companie, angajatorii îţi oferă 100 lei net pentru fiecare candidat angajat.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.