Ofertă incredibilă ca să renunţi la îmbarcare. Delta a dat 10.000 de dolari fiecărui pasager dispus să-şi amâne o călătorie la care avea bilet

Delta Air Lines a oferit la începutul acestei săptămâni câte 10.000 de dolari fiecărui pasager care se oferea voluntar să renunţe la a mai efectua o cursă aeriană pentru care se supravânduseră bilete din Grand Rapids, statul Michigan.

01 iul. 2022, 16:01
Ofertă incredibilă ca să renunţi la îmbarcare. Delta a dat 10.000 de dolari fiecărui pasager dispus să-şi amâne o călătorie la care avea bilet

Editorialistul revistei Inc., Jason Aten, a povestit că aștepta la poarta de îmbarcare a unui un zbor către Minnesota, când Delta a anunțat că face apel la pasageri şi caută opt voluntari pentru a renunţa la respectiva călătorie. Transportatorul a oferit 10.000 de dolari fiecăruia dintre cei dispuși să renunțe la locurile lor, a adăugat el.

Aton a declarat revistei Fortune că grupul său de opt nu a ridicat mâinile, deoarece nu s-a ştiut imediat de câți voluntari este nevoie. „Dacă am fi știut că e opt, am fi coborât imediat. Până când să devină clar numărul, patru sau cinci oameni plecaseră deja”, a mai declarat acesta, citat de Bussines Insider.

Citeşte şi Călătoriile peste hotare devin mai scumpe. Biletele de avion s-ar putea scumpi considerabil în 2022

Todd McCrumb a declarat pentru KTVB 7 că oferta a crescut de la 5.000 de dolari la 10.000 de dolari. El și soția sa nu au acceptat oferta, care a fost plătită prin intermediul Apple Pay sau cu un card cadou Visa, dar a văzut cel puțin patru pasageri dându-i curs.

Despăgubirea neobișnuit de mare oferită de Delta vine pe fondul unui sezon total dezordonat al călătoriilor, cu întârzieri ale zborurilor și haos în industria de aviaţie, deoarece cererea a revenit la nivelurile de dinainte de pandemie. Problemele cu care se confruntă companiile aeriene includ lipsa de personal – inclusiv piloți – și vremea rea.

În timp ce se apropie weekendul prelungit 4 iulie, industria se pregătește pentru o nouă serie de întreruperi. În weekendurile de 10 Iunie și de Ziua Tatălui, companiile aeriene americane au anulat sau au întârziat în mod colectiv peste 35.000 de zboruri.

Citeşte şi Tot ce trebuie să ştii dacă ţi se anulează zborul. Cum îţi poţi recupera banii