Ofertă la televizoare, la LIDL. Cât costă cel mai ieftin TV şi ce alte obiecte vor mai fi disponibile

Ofertă la televizoare, la LIDL. Unul dintre cele mai populate hipermarketuri anunţă preţuri foarte bune la unele electronice şi accesorii. Ele pot fi cumpărate începând de joi, 27 octombrie.

25 oct. 2022, 11:31
Ofertă la televizoare, la LIDL. Cât costă cel mai ieftin TV şi ce alte obiecte vor mai fi disponibile
Ofertă la televizoare, la LIDL

Ofertă la televizoare, la LIDL. Dispozitivul, marca Telefunken, este unul standard şi are diagonală de 81 de cm și rezoluție de 1.366 x 768 de centimetri. Luminozitatea maximă a display-ului este de 250 cd/m2. Televizorul dispune de două difuzoare cu putere de 6 W fiecare. Printre porturile incluse se numără unul HDMI, unul USB și un jack audio universal de 3.5 mm.

Citeşte şi: Lidl vine cu produsul care te va ţine lipit de bucătărie. Care sunt ofertele de săptămâna viitoare

Ofertă la televizoare, la LIDL

Dispozitivul are dimensiunile 795 x 555 x 145 mm și o greutate de 5,2 kg. Prețul cerut de Lidl este de 599 de lei, scrie Go4it.ro.

Deasemenea, o lampă de birou cu LED-uri va putea fi cumpărată de la Lidl la prețul de 79 de lei. Dispozitivul oferă o intensitate maximă a fluxului luminos de 600 de lumeni. Aceasta poate fi reglată prin atingerea unei zone de pe suprafața lămpii. Cablul de alimentare are o lungime de 1,75 metri.

Din oferta acestei săptămâni atrage atenția, de asemenea, suportul pentru monitor/ laptop. Acesta are dimensiunile 54 x 14 x 25,5 cm și mărește spațiul disponibil pe un birou. Suportul va costa 65 de lei.

Tot pe 27 octombrie intră în oferta magazinelor Lidl o măsuță multifuncțională Mebus. Aceasta este utilă pentru lucrul din pat sau de pe canapea și poate susține laptopuri, tablete sau smartphone-uri.

Misiunea noastră este a le oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente, în zone din imediata lor vecinătate. Fiind un discounter, ne concentrăm pe ceea ce este esențial. Datorită eficienței proceselor noastre interne și parteneriatelor de încredere cu furnizorii, clienții noștri se pot baza întotdeauna pe calitatea recunoscută și pe prospețimea produselor Lidl. Angajații noștri se dedică în fiecare zi pentru a oferi clienților noștri o experiență de cumpărături cât mai plăcută.

Suntem în permanență atenți la dorințele și feedback-ul clienților noștri. De exemplu, de aceea, este important să avem la raft o proporție cât mai mare de produse locale.

Suntem conștienți de răspunderea pe care o avem față de angajații și partenerii noștri, dar și față de mediu și de societate. Din 2011 suntem o prezență de succes în România ca un angajator dinamic și de încredere. Ca parte din grupul Schwarz cu sediul în Neckarsulm, Germania, ne numărăm printre companiile de top în domeniul comerțului cu amănuntul de produse alimentare din Europa – și chiar mai departe„, este mesajul companiei.