Ofertă URIAȘĂ la Dedeman! Cel mai ieftin televizor costă mai puțin de 400 de lei

Dacă ai în plan să achiziționezi un televizor, iar bugetul nu este tocmai de partea ta, este posibil ca oferta pusă la dispoziție de Dedeman să ți se potrivească mânușă!

16 ian. 2024, 16:57
Ofertă URIAȘĂ la Dedeman! Cel mai ieftin televizor costă mai puțin de 400 de lei
Ofertă URIAȘĂ la Dedeman! Cel mai ieftin televizor costă mai puțin de 400 de lei

Super oferte la Dedeman! Cei care își doresc să își achiziționeze un televizor, pot face acest lucru fără să facă o gaură prea mare în buget! Televizorul LED Allview 24ATC6000-H, cu diagonală de 60 de centimetri și rezoluție HD (1366×768) este un model, care este acum în ofertă la Dedeman, iar prețul este super accesibil. Acest tip de televizor este perfect pentru clienții care își doresc un model compact, pentru o încăpere nu foarte mare.

Citește și: Ce face Cabral, după ce Pro TV i-a eliminat emisiunea de pe post. Prezentatorul nu se dă bătut: „Nu m-am născut la televizor și sigur n-o să mor la televizor”

Modelul LED Allview 24ATC6000-H este cel mai ieftin televizor gare se găsește în prezent în oferta magazinului Dedeman. Cu un preț de doar 398 de lei, se numără printre cele mai accesibile televizoare disponibile pe piață. Deși, televizorul nu este un model smart, aceasta ar putea fi alegerea ideală pentru cei ce caută un televizor compact, fără pretenții, care să nu aibă un preț foarte mare.

Modelul Allview 24ATC6000-H iese în evidență prin designul modern, care își va face loc cu ușurință în orice încăpere, indiferent dacă alegeți să îl montați pe suportul inclus sau optați să îl montați pe un sport de perete. Este un televizor potrivit pentru o cameră mică, eventual pentru bucătărie, deoarece dimensiunile compacte nu vor mânca prea mult spațiu din încăpere.

Chiar dacă nu oferă funcționalități smart, televizorul dispune de player media integrat. Acesta vă permite sa redați conținut audio-video de pe un suport USB extern, fără a mai avea nevoie să folosiți vreun echipament intermediar. Doar conectați stick-ul USB la televizor si puteți vedea filmele, fotografiile sau asculta muzica dumneavoastră preferată.

Dacă ați ratat emisiunea dumneavoastră preferată, funcția Auto TimeShift vă poate ajuta să o vedeți ulterior. Cu această funcție activată, televizorul LED Allview 24ATC6000-H înregistrează automat ceea ce urmăriți. Daca vreți să revedeți o secvență anterioară, vă puteți întoarce la aceasta și puteți opta între a continua de la acel moment vizionarea sau a relua transmisiunea in timp real. Veți avea nevoie doar de un stick USB pentru a putea stoca emisiunea.

Pe lângă intrarea clasică pentru antenă, televizorul este prevăzut și cu 3 porturi HDMI și 2 porturi USB 2.0, astfel că puteți conecta alte dispozitive la acesta, cum ar fi un laptop. Așa cum spuneam, prețul pentru televizorul LED Allview 24ATC6000-H este de 398 de lei la Dedeman.

Citește și: Motivul pentru care Dan Negru nu mai face Revelioane la televizor. ”Lumea are și alte bucurii”