Oferte de nerefuzat de la Dedeman pentru cei care stau la curte. Cum să ai o grădină de vis

Chiar dacă vremea de afară nu este chiar plăcută acum, vești meteorologilor pentru următoarele zile sunt foarte bune. După un episod cu temperaturi mai scăzute, înainte de Florii vremea se încălzește și primăvara își intră în drepturi. Deja mulți români care stau la curte își pregătesc grădinile pentru petrecerile de Florii sau Paște, dar și pentru vară, iar Dedeman are niște oferte de nerefuzat zilele acestea.

28 mart. 2023, 09:55
Oferte de nerefuzat de la Dedeman pentru cei care stau la curte. Cum să ai o grădină de vis

Dedeman vine cu oferte forte bune pentru clienți înainte de Paște. Cei care stau la curte și vor să amenajeze înainte de Sărbători găsesc la Dedeman grătar de grădină, din oțel și cu roți, la preț de 1399, redus de la 1667 lei, dar și masă cu blat de sticlă 148 x 88 la preț de 425 lei și scaun la 120 lei.

Dacă dorinți să amenajași în aer liber în spațiu de distracție, la Dedeman găsiți masă de ping pong, dimensiune 275 x 159 x 75.5, la preț de 1.099 lei.

Citește și: Amenzi usturătoare la bloc. Cât te costă să pui zambile în grădină fără autorizaţie de la primărie. Alte sancţiuni aberante din lege

Oferta de zilele acestea conține produse și unelte pentru cei care au pomi fructiferi sau grădină de zarzavaturi. În martie la Dedeman găsiți Atomizator cu kit de protecție la preț de 699 lei, redus de la 839 lei, ori pulverizator cu baterie, cu volum 16 l, la preț de 269 lei.

Un motocultor cu accesori se vinde la Dedeman cu 2599 lei. Freza pentru săpat costă 2549 lei.

Citește și: Crește numărul locuințelor ridicate la periferia marilor orașe. Cât costă o casă cu patru camere, curte şi grădină

Oferta Dedeman din martie conține și o selecție de pomi fructiferi de la 15 lei, flori de grădină sau balcon, ghivece și jardiniere, pământ de flori, furtun de udat, scări ori roabă.

Cei care vor să amenajeze grădina găsesc la Dedeman și mai multe oferte de dale ori borduri.