Produsele de la Lidl care pot fi oferite drept cadou. Acestea vor fi disponibile de săptămâna aceasta

Lidl va introduce în oferta sa mai multe electronice și gadgeturi care pot fi oferite cadou în preajma Sărbătorilor.

12 dec. 2022, 18:51
Produsele de la Lidl care pot fi oferite drept cadou. Acestea vor fi disponibile de săptămâna aceasta
Lidl are oferte perfecte de Sărbători!

Produsul vedetă de la Lidl de săptămâna aceasta este televizorul smart Samsung, dar, pe lângă acesta, vor mai putea fi găsite două modele de căști Silvercrest și un rucsac Topmove, potrivit go4it.ro.

La prețul de 129 de lei, va fi disponibilă o pereche de căști de tip on-ear Bluetooth cu o autonomie a bateriei încărcată complet de patru ore. Banda pentru cap este ajustabilă, iar pe una dintre cupe se află butoanele pentri comenzi.

Citește și: Program de sărbători Lidl! În ce zile vor fi închise toate magazinele și până la ce oră vor fi deschise de Crăciun și Revelion!

Un alt model de căști cu fir, tip on-ear, va costa la Lidl 50 de lei și pot fi ajustate pentru a fi potrivite pentru capul utilizatorului. Cablul are lungimea de 1,2 metri și vin la pachet cu o telecomandă pentru comenzi cu fir.

În oferta Lidl se va regăsi și un rucsac pentru laptop cu elemente reflectorizante, disponibil la prețul de 129 de lei. Are un compartiment dedicat pentru tabletă ( cu ecran cu diagonala de maxim 12,5 inch). Are dimensiunile de 27 x 45 x 13 cm și poate acomoda laptopuri cu un display de maxum 15 inch. Acest model are o capacitate de 17 litri și suportă o greutate maximă de 8 kg și are fermoare YKK. Pe partea din spate care face contact cu spatele utilizatorului sunt ampplasați bureți pentru un confort mai mare.

Produslee intră în ofertă de joi, 15 decembrie și au garanție de trei ani.

Citește și: Reducere de 40% la Kaufland România, poţi rezolva cadourile de Crăciun cu bani puţini. De când apar produsele în magazine. Atenţie, se dau şi vouchere de 500 de lei!