Oferte incredibile la Lidl începând de luni. Prețuri de necrezut la foarte multe produse. Va fi bătaie la raft

Lidl anunță oferte incredibile la foarte multe produse din supermarketurile sale din țară. Începând de luni, retailerul german scoate la vânzare câteva produse aflate la mare căutare.

06 feb. 2023, 09:16
Oferte incredibile la Lidl începând de luni. Prețuri de necrezut la foarte multe produse. Va fi bătaie la raft
Oferte incredibile la Lidl începând de luni

Oferte incredibile la Lidl începând de luni. Lidl România anunță că începând de luni, 6 februarie 2023, în oferta magazinelor sale din țară se vor găsi mai multe haine și accesorii destinate antrenamentelor sportive, la prețuri foarte accesibile.

Citește și Lidl, schimbare drastică a produselor. Noua strategie şoc a gigantului comercial. „Aşa trebuie să mâncaţi” 

Oferte incredibile la Lidl începând de luni

Clienții Lidl vor găsi pe rafturile magazinelor din toată țara mai multe produse din marca Crivit, pe care le-au văzut deja în reclamele difuzate la televizor.

Astfel, pe rafturile Lidl vor fi de luni, tricouri pentru femei și bărbați, disponibile într-o gamă largă de culori, precum negru, albastru, galben și roșu, la prețul de 19,99 de lei.

Femeile care merg de regulă la sală știu cât de greu este să îți găsești perechea potrivită de colanți, iar de cele mai multe ori aceștia costă o avere, însă la Lidl, vor fi disponibili pentru doar 39,99 de lei.

Pe lângă colanți ele pot găsi și o gamă variată de bustiere sport disponibile în  diverse culori, de la negru la roz, cu prețuri începând de la 39,99 de lei.

Totodată, doamnele și domnișoarele vor avea la dispoziție și colanți  3/4, ce vin în 3 variante de culori, și au prețul de 34,99 de lei, dar și a pantalonilor de trening, în valoare de 39, 99 de lei.

Lidl nu i-a uitat nici pe bărbați. Domnii pasionați de sală vor găsi pe rafturile supermarketurilor, pantaloni sport, lungi, gri, negri sau albaștri, ce au același preț ca și cei de damă, precum și bermude, în aceleași variante de culori, la 19,99 de lei.

Mai mult, hanoracele pentru bărbați vor costa 79,99 de lei, iar șosetele, care vin în preț de 3 perechi, au prețul de 10,99 de lei.

Din seria accesoriilor pentru antrenamentele sportive, Lidl pune la dispoziția clienților săi gantere reglabile, de 10 kg, la 119 lei, mingi de gimnastică, de 75, 55 sau 65 de cm, la 49, 99 de lei și placă Push Up, la prețul de 64,99 de lei.

Lidl nu i-a uitat nici pe ascultătorii de muzică și începând de luni pe rafturile sale, clienții săi vor găsi căști wireless In-Ear, ce vor costa 119 lei și boxa RGB led, ce va fi cu 30 de lei mai scumpă.

Citește și Angajări la Kaufland. ce trebuie să faci pentru 6000 de lei pe lună. Cum sunt salariile oferite, prin comparaţie, la Lidl