Oferte INCREDIBILE pentru sfârşitul lunii august. Vezi câţi bani trebuie să scoţi pentru un sejur la mare

Super oferte pe litoral! Turiştii care cumpară un sejur de cinci zile la mare primesc una sau chiar două zile suplimentare gratuit. Reducerea face parte din programul "Zile gratuite de vacanţă" şi se desfăşoara pe litoral în perioada 18-31 august.

19 aug. 2014, 06:19
Oferte INCREDIBILE pentru sfârşitul lunii august. Vezi câţi bani trebuie să scoţi pentru un sejur la mare

Chiar dacă este a doua jumătate a lunii august, asta nu înseamnă că vacanţa este pe sfârşite. Din contra, cei care nu au plecat în concediu pot profita acum de sezonul ofertelor.

În statiunea Venus ofertele pornesc de la 518 lei de persoana pentru 6 nopti de cazare la un hotel de doua stele. Micul dejun este inclus in pret, iar cea de-a saptea noapte este gratuita.

Reducerile, care sunt valabile până la sfârşitul lunii, sunt de nerefuzat. Potrivit România TV, şi in Eforie Nord hotelierii vin cu oferte care includ nopti gratuite de cazare. Spre exemplu, platesti 5 nopti iar a sasea este gratuita. Pretul pentru un astfel de sejur porneste 822 de lei de persoana, iar micul dejun este inclus în preţ.

Cunscută drept staţiune de lux, Mamaia are şi ea oferte avantajoase.

Daca vreti sa fiti in centrul distractiei la Mamaia trebuie sa stiti ca pretul unui sejur de 6 nopti la un hotel de 4 stele porneste 975 de lei de persoana. Oferta include mic dejun, iar cea de-a saptea noapte este gratuita.

Unii turişti s-au interesat din timp şi si-au programat vacanţa în perioada reducerilor.

Peste 70 de hoteluri au intrat în programul „Zile gratuite de vacanţă”.