Oferte la biletele de avion pentru Valentine’s Day şi Dragobete. Vezi aici cât costă biletele

Compania Tarom pune în perioada 1-24 februarie o ofertă specială de Valentine’s Day şi Dragobete. Astfel, tinerii îndrăgostiţi vor beneficia de bilete dus-întors pe 16 destinaţii europene.

RomaniaTV.net
30 ian. 2012, 11:26
Oferte la biletele de avion pentru  Valentine’s Day şi Dragobete. Vezi aici cât costă biletele

Biletele vor costa 279 de euro, preţ cu toate taxele incluse, pentru două persoane adulte care călătoresc împreună, dus-întors, pe zboruri directe operate de Tarom, dinspre România către Europa. Oferta este valabilă pe rute directe Tarom, de la Bucureşti către Amsterdam, Atena, Barcelona, Budapesta, Frankfurt, Istanbul, Larnaca, Londra, Lyon, Madrid, Munchen, Paris, Roma, Salonic, Viena, precum şi Cluj-Viena.

Biletele pot fi achiziţionate de la orice agenţie Tarom sau de la orice agent de turism acreditat. Pentru a putea beneficia de această ofertă, este necesar ca perioada de călătorie să se desfăşoare în intervalul 10 februarie – 11 martie 2012 (data ultimului retur).

” Devenită deja tradiţie, oferta Tarom dedicată Valentine’s Day şi Dragobete se adresează tuturor celor care vor să petreacă alături de persoana iubită o vacanţă frumoasă într-una din destinaţiile noastre şi să se bucure de relaxare şi răsfăţ cu un buget minim. Pentru persoanele care doresc să opteze pentru un pachet turistic complet, agenţia Tarom Tours vă stă la dispoziţie cu numeroase sejururi, circuite externe şi cu pachete de tip «City Break»”, a spus Rodica Cazanciuc, Director Comercial Tarom.