Oferte LAST MINUTE pentru 1 Mai. Vezi unde poţi merge cu 25 de euro

Dacă v-aţi hotărât în ultimul moment să plecaţi undeva de 1 Mai, singura problemă e timpul pe care îl aveţi al dispoziţie. Ofertele sunt la discreţie şi încă la preţuri reduse.

RomaniaTV.net
30 apr. 2012, 05:35
Oferte LAST MINUTE pentru 1 Mai. Vezi unde poţi merge cu 25 de euro

Agenţiile de turism propun oferte last minute pentru mai multe destinaţii din Europa. Ofertele last minute pot reduce preţul vacanţei la jumătate.  

Una dintre cele mai ieftine destinaţii last-minute este Bulgaria. La Nisipurile de Aur, oferta de nerefuzat vine din partea hotelului Odesso. Aici, în perioada 30 aprilie – 2 mai, preţul este de 25 de euro de persoană, atenţie, pe sejur. Fiecare cameră a hotelului dispune de aer condiţionat, minibar, TV, telefon şi cel mai important balcon cu vedere la mare sau spre parc.

Tot în Bulgaria, hotelurile din nordul staţiuii Sunny Beach au o oferta de 30 de euro de persoană pentru sejurul 1-3 mai. În acest tarif intră, de această dată şi mic dejunul. 

Dacă alegeţi ca destinaţie Grecia, ofertele pentru staţiunile Halkidiki şi Neos Poros variază între 31 şi 81 de euro de persoană pe sejur , în regim all inclusiv. 

Mai aproape, dar şi mai scump pe Litoralul românesc. În perioada 30 aprilie-2 mai cazarea la hotelurile din staţiunile Costineşti sau Mamaia variază între 62 de lei şi 84 de lei de persoană pe noapte.