Bărbat de 52 de ani, reţinut pentru sex cu minore, agresiune sexuală şi şantaj. În trecut a mai fost condamnat pentru viol

Un bărbat de 52 de ani din municipiul Buzău, suspectat că a întreţinut relaţii sexuale cu trei minore, pe care ulterior le-a şantajat, a fost reţinut în urma unor percheziţii. El este cercetat pentru agresiune sexuală, act sexual cu un minor şi şantaj. Suspectul este un recidivist, Costel Ghiță, iar în trecut a mai fost condamnat pentru viol.

07 apr. 2021, 15:46
Bărbat de 52 de ani, reţinut pentru sex cu minore, agresiune sexuală şi şantaj. În trecut a mai fost condamnat pentru viol
Bărbat de 52 de ani, reţinut pentru sex cu minore, agresiune sexuală şi şantaj. În trecut a mai fost condamnat pentru viol. Foto:stiridebuzau.ro

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale ai Poliției municipiului Buzău au efectuat două percheziții domiciliare, la un bărbat din Buzău bănuit de agresiune sexuală, act sexual cu un minor și șantaj.

Din cercetări a reieșit că, din luna aprilie 2020 și până în prezent, bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu trei minore și ar fi săvârșit gesturi de natură sexuală față de acestea. Ulterior, acesta ar fi șantajat minorele cu publicarea de fotografii sau mesaje pe rețelele de socializare și le-ar fi determinat să continue relația cu el.

Citeşte şi: Motivarea ULUITOARE a unei judecătoare care a decis arest la domiciliu în cazul sechestrării şi violării unei minore: „Faptele, deşi reprobabile, nu sunt de o aşa gravitate încât să fi generat o rumoare socială de amploare”

În urma perchezițiilor, polițiștii de investigații criminale au ridicat mai multe înscrisuri, fotografii și medii de stocare.

Bărbatul de 52 de ani a fost condus la sediul Poliției în vederea audierii, fiind cercetat pentru agresiune sexuală, act sexual cu un minor și șantaj.

Citeşte şi: Scandal sexual la spital. Acuzaţii grave la adresa unei asistente: „Lăsa baltă tratamentele ca să facă amor cu şeful”

Bărbatul  de 52 de ani a mai fost condamnat în anul 2003 la 15 ani de închisoare, după ce ar fi violat o tânără de 19 ani care ulterior s-ar fi sinucis aruncându-se de pe podul de la Mărăcineni în apele râului Buzău, scrie news.ro. El a executat 11 ani de închisoare după care a fost eliberat şi a solicitat în 2013 revizuirea cauzei întrucât se considera nevinovat. Magistraţii Curţii de Apel Ploieşti i-au respins acţiunea în anul 2014.


loading...