OFICIAL! Gigi Becali a mai cumpărat o echipă de fotbal din Bucureşti. Cine este antrenor şi primele declaraţii

Gigi Becali a găsit soluţia pentru a respecta noua regulă impusă de FRF, conform căreia cluburile din Liga 1 sunt obligate să deţină o echipă feminină.

27 ian. 2020, 09:13
OFICIAL! Gigi Becali a mai cumpărat o echipă de fotbal din Bucureşti. Cine este antrenor şi primele declaraţii

Gigi Becali va controla o echipa feminină deja existentă, FC Fair-Play București, locul 11 din 12 în clasamentul primei ligi de fotbal feminin, anunţă GSP. FRF le permite grupărilor din Liga 1 să procedeze astfel, să „adopte” echipe de fete, nefiind obligate să înființeze de la zero societăți noi.

„Dacă trebuie, voi plăti o echipă de fete ca să joace cu FCSB pe piept. Chiar m-a rugat cineva dintr-un club să-i dau zece mii de euro”, a spus Gigi Becali recent, fără să precizeze despre care club era vorba.

„Nu vreau să spun mai multe, că iar se zice că e discriminare. Dar eu văd lucrurile într-un fel, am opinia mea: femeile nu trebuie să joace fotbal! Dacă le lovește mingea în țâță ce facem? Dar asta e, dacă e scris în regulament…”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali a cedat, îşi face echipă de fotbal feminin. Reacţia patronului FCSB, dacă şi fetele sale ar fi vrut să facă fotbal

Ion Bărbăcioru, antrenorul de la FC Fair Play Bucureşti, e machedon și e prieten cu Valeriu Argăseală.

„Eu sunt machedon și sunt prieten de treizeci de ani cu Argăseală. El mi-a zis inițial, mai mult în glumă, să facem un parteneriat, dar văd că acum treaba a devenit serioasă. Am avut discuții, dar încă nu s-a semnat nimic și nu pot să arunc sume prin presă, că n-am chef să ajung prin tribunale, să creez subiecte pentru ziariști. Trebuie să facem un contract de colaborare foarte clar. Colaborarea cu FCSB ar fi bună și pentru noi, și pentru ei, dar să știți că noi trăim bine și acum. Avem și o bază materială, avem condiții bune”, a declarat Ion Bărbăcioru.