Oficial înalt din Guvernul României, prins drogat la volan. Avea şi stupefiante asupra lui

Oficial înalt din Guvernul României, prins drogat la volan. Este vorba despre Răzvan Giucă, cel care este vicepreședintele Autorității Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră.

27 iun. 2022, 21:58
Oficial înalt din Guvernul României, prins drogat la volan. Avea şi stupefiante asupra lui
Oficial înalt din Guvernul României, prins drogat la volan

Oficial înalt din Guvernul României, prins drogat la volan. Surse din poliție spun că Răzvan Ciucă ar fi ieșit pozitiv la testul DRUG test, efectuat pentru consumul de droguri, realizat de poliție în timpul unui control de rutină în Capitală.

Citeşte şi: Guvernul pregăteşte o nouă schemă de ajutoare de stat, în valoare de 300 de milioane de euro, pentru industria prelucrătoare din România

Oficial înalt din Guvernul României, prins drogat la volan

El ar fi avut asupra sa, de asemenea, și pastile ecstasy, dar și pliculețe ce conțineau cocaină. Vicepreședintele Autorității Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră ar fi condus chiar o mașină a instituției.

Acesta a fost oprit în zona Splaiul Independenței din București și, după ce jandarmii au depistat că Răzvan Giucă ar fi ieșit pozitiv la testul de droguri, i-au chemat pe polițiști de la Combaterea Crimei Organizate.

Autoritatea Competentă de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore este una dintre cele mai noi instituții deschise în România și are ca și scop prevenirea accidentelor la operațiuni de extragere a petrolului și a gazelor din Marea Neagră.

Acesta a fost întrebat despre rezultatul testului la droguri și a răspuns: ”Nu este adevărat, am spus și în procesul verbal de constatare”.